Alliance.Kei Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) ProponujÄ administracji wejĹ Ä na serwer takie pluginy: backweapons.amxx (broĹ na plecach) amx_gore_ultimate.amxx (wiele krwi) damage_displayer.amxx (widoczne uszkodzenia) plugin_trail.amxx (trail from players) GHW_Floating_Weapons.amxx (broĹ wisi w powietrzu) multijump.amxx (wielu chmielu) Stawiamy na plus ulubiony plugin Edited June 8, 2011 by Alliance.Kei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) damage_displayer.amxx (widoczne uszkodzenia) Cos takiego by sie przydalo.. Reszta mysle, ze zbedna, lecz kazdy ma swoje zdanie Własnie nie zjebane to jest. Edited November 15, 2011 by grzybek77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 A wedlug mnie, przydalby sie taki plugin ze mozna regenerowac zycie [danym przyciskiem np. E] graczowi ze swojego teamu. Widzialem cos takiego na innych serverach i naprawde to sie sprawdza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Sorry za nieedytowanie postu ale chyba sie nie da. Znalazlem kilka fajnych pluginow i mysle ze by sie sprawdziły: Bind na dźwięk hello - admini mogą zbindować sobie dźwięk hello Kickowanie zakazanych nicków - kickuje osoby zawierające w nicku "cheat" "czit" etc Kickowanie osób z zbyt długimi nickami - jak obok Zakaz zmiany nicka - Zakazuje zmienić nick na serwerze - to mogłoby utrudnić zycie cziterom Admin check - Pokazuje listę adminów online po polsku LogIP - Logowanie adresów IP - bez problemu możesz znaleźć IP czitera! Zakaz reklamowania - Gracz reklamujący jakąś stronę dostaje automatycznie kicka Więcej info: http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-i-opis-amxx/duzo-ciekawych-pluginow-amxx,1535.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Admin check mi sie nie podoba, kazdy czit ktory bedzie w miare ogarnial, najpierw sprawdzi czy na serwie znajduje sie admin. Zreszta moim zdanie wystarczy tych pluginow, pozniej tylko serw sie wiesza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Admin check - Pokazuje listę adminów online po polsku LogIP - Logowanie adresów IP - bez problemu możesz znaleźć IP czitera! Te dwa pluginy uważam za niezbedne na serwerze. W sumie Agata dobrze mowisz- co za duzo, to tez nie dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ale to z pokazaniem dmg by było dobre tylko znowu by wołali WH gdybyś skanował np bramę czy mur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Admin check mi sie nie podoba, kazdy czit ktory bedzie w miare ogarnial, najpierw sprawdzi czy na serwie znajduje sie admin Ehh źle przeczytalem hehe, Z jednej strony dziala to na zasadzie, że czit zobaczy Admina to nie bedzie gral na haxach, zaś z drugiej mańki wejdzie sobie poczitować jak bedzie widzial ze adminów nie ma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 A poza nie zostana ukarani Wg mnie wszyscy, co chociaz raz uzyja cheata na serwie powinni dostac perma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi_7 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Wystarczyłoby zainstalować HLTV nie wiem bo się nie orientuje ale to chyba kosztuje. Jednak demo HLTV rozwiązałoby dużo problemów, np. cziterzy, cz też ludzi lamiących na serwerze (chodzi mi o łamanie zasad). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts