Yo-s4- Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Nick:Yo[s4] Wiek:15 lat Steam_ID:jeszcze nie mam ale na święta powinienem już mieć Staż w CS: 1 Lata (ale szybko sie uczę) Datę rejestracji na forum: 08-14-2009 Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia:Uzależniona od szkoły Powód ubiegania się o Admina:Będę nudził lecz irytują mnie osoby łamiące zasady na serwerze.Niedawno odeszło dwóch świetnych Adminów(Maj-a i Kurde)i niestety na serwerze brakuje Administratorów Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby:Znam się na amx, gdy ktoś ma problem staram się mu pomóc.Sądze że jestem lubianą osobą która stara się ułatwić życie serwerowi. PS.walczę z analfabetyzmem^^.Gdy już będe miał Steam ,a rozpatrzenie mojej sprawy będzie pozytywne to dam znać po odbiór uprawnień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Tylko że w dzisiejszych czasach za wszystko płacić trzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo-s4- Posted December 17, 2009 Author Report Share Posted December 17, 2009 FleeSzzUuu masz racje ale w obecnej chwili są a raczej zbliżają się święta i wydatki związane z nimi prezenty i inne pierdoły więc wole spróbować w ten sposób a nie chce kupić admina na siłe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts