Yo-s4- Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Nick:Yo[s4] Wiek:15 lat Steam_ID:jeszcze nie mam ale na święta powinienem już mieć Staż w CS: 1 Lata (ale szybko sie uczę) Datę rejestracji na forum: 08-14-2009 Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia:Uzależniona od szkoły Powód ubiegania się o Admina:Będę nudził lecz irytują mnie osoby łamiące zasady na serwerze.Niedawno odeszło dwóch świetnych Adminów(Maj-a i Kurde)i niestety na serwerze brakuje Administratorów Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby:Znam się na amx, gdy ktoś ma problem staram się mu pomóc.Sądze że jestem lubianą osobą która stara się ułatwić życie serwerowi. PS.walczę z analfabetyzmem^^.Gdy już będe miał Steam ,a rozpatrzenie mojej sprawy będzie pozytywne to dam znać po odbiór uprawnień
FleeSzzUuu Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Tylko że w dzisiejszych czasach za wszystko płacić trzeba.
Yo-s4- Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 FleeSzzUuu masz racje ale w obecnej chwili są a raczej zbliżają się święta i wydatki związane z nimi prezenty i inne pierdoły więc wole spróbować w ten sposób a nie chce kupić admina na siłe
Recommended Posts