Bobek18 Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Data otrzymania kicka\bana: 18:12:2009 Godzina: 17:10 Nick Admina wręczającego: FleeSzzUuu Uzasadnienie kicka\bana: Cheat! Treść odwołania: Chcialbym prosic o jak najszybsze odbanowanie powiewarz nie urzywalem wspomagaczy,nie urzywam i nie bede urzywal a ze na jednej mapce mi idzie gorzej a na innej lepiej to nie moja wina jestem czysty i prosze o jak najszybsze odbanowanie bo zalezy mi na tym by grac na tym serwie bo jest eXtra.Dodam jeszcze ze bylem na paru serwerach adminem i wiem ze admin ma tez obowiazki NIE MOZE dac bana pernametnego jesli wczesniej nie zrobil graczowi screenow lub nakrecil demka mi to i tak nic nie da bo ja nie chackuje ale tak na wiasen.Z gory dzieks Dowód uzasadniający odwołanie:
FleeSzzUuu Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Po prostu jest mi "ciebie" szkoda - dlatego że takie głupoty piszesz... Jesteś czysty ? nie grasz na dopalaczach ? Jeśli jesteś/byłeś taki dobry to się załóżmy. Jeżeli wygram, wpłacasz 50 zł na moje konto (nr podam później) Zakład polega na tym że musisz dowieść swojej niewinności. Pasuje ? Myślę że jak czysto grałeś to z pewnością się założymy.
Bobek18 Posted December 19, 2009 Author Report Posted December 19, 2009 nie zakładam sie o kase a po 2 jakie masz podstawy do zbanowania mnie ani screenow ami demka no wybacz ale za banowanie bez dowodow mozna stracic adma a sprawy nie wyjasnia sie zakladaniem o kase nie sadzisz widze ze niezbyt przeeczytles regulamin dla adminow!! Prosze o Unbana
Ynex Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 FleeSzzUuu, mam nadzieję, że nie masz mi za złe za udzielanie się w tym wątku. Drogi Bobek18 a sprawy nie wyjasnia sie zakladaniem o kase nie sadzisz widze ze niezbyt przeeczytles regulamin dla adminow!! - Jeśli byłbyś pewien, że nic nie masz to z pewnością byś się założył, bo nie miał byś nic do stracenia... Szczerze, sprawy nie załatwisz wyniosłym zachowaniem, bo błędy ort. i nie umiejętność opanowania wynika z Twojego jakże to małego wieku, dla mnie nie masz więcej niż 14 lat i brakuje Ci dyplomacji do rozwiązywania takich problemów a wyskakując na adminów to tylko bardziej się narażasz na gorszą reputację i tolerowanie Ciebie oraz mniejsze szanse na odbanowanie. Serverowi nie potrzeba "graczy", którzy denerwują każdego w około, a jeśli boisz się o zakład to także coś o tym świadczy...
FleeSzzUuu Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Nie Ynex, spokojnie ;p każdy może się wypowiedzieć. A co do Ciebie to czyżbyś stracił pewność swojej czystej gry ? Nie martw się, regulamin dla graczy znam lepiej niż Ty i wielu innych razem zebranych na Twoim poziomie (ten dla adminów również)... Skąd Twoja pewność ze nie mam żadnego dowodu ?
orochi Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 ja tam wierze fleshowi ;d pozatym fleshu nie wlepil bana za cheatowanie bez zadnej podstawy wiec musial grac poderzajnie, a pismo zdradza ze to dzieciak wiec watpliwy jest tego jego magiczny skill ktory mialby byc taki zeby go porownywac do haxow ;d "niesusznego" - niesŁusznego "powiewarz" - poNiewaŻ "urzywalem" - uŻywalem, potem jeszcze uzywam i uzywal "chackuje" - Hackuje jak juz, hackowac to mozesz serwery, osoby ale w grze to jak juz cheatowac, czitowac ;d "na wiasen"- nawiasem, no chyba ze to mialo byc "na wiosne" ;D
Bobek18 Posted December 19, 2009 Author Report Posted December 19, 2009 to nie jest serwer ortograficzny wiec moze nie będziecie mi spr bledów ortograficznych jak macie dowody to prosze bardzo na forum wrzucic natychmiast i nie mam 14 tylko 17 a bledy z tego ze pisze szybko bo co chwile nie mam internetu i sie musze spieszyc wiec prosze uprzejmie albo dowody na bana albo unban jedno z dwoch Na wiasen znaczy inaczej na przyszłosc widac ze z miasta jestescie
Bobek18 Posted December 19, 2009 Author Report Posted December 19, 2009 Macie jakis inny regulamin bo w moich było tak Regulamin Administratora: Obowiązki : - Reagowanie, na informacje od graczy typu, Gość wh. - Stosowanie się do wykazu kar ! - Przy robieniu screen shotów, admin musi uwiecznic logi, czyli zrobic screena, potwierdzającego wykonania tej czynności. - Zaglądac na forum, w sprawach, wystawionych przez nich banów. Zasady : - Przed zmianą mapy, admin musi zapytac innych adminów, czy też tego chcą . - Przed banowaniem za cheaty, zrobic ss'y bądź nagrac demko . - Wykonywac obowiązki . Obowiazki podpunkt 3 zwracam uwage.. Nadal prosze o unbana
FleeSzzUuu Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 A takie coś jak nie spamować a używać opcji edycji miałeś w regulaminie ? Nie nauczysz się używać tej opcji to i na Forum się pożegnasz. I co z tego będę miał. Pokaże ss a Ty sobie odejdziesz. Załóżmy się.
Bobek18 Posted December 19, 2009 Author Report Posted December 19, 2009 Co ty tak z tym zakłedam wiem ze macie kasy na serwy ale zeby siegac po takie srodki zarobku to lekka przesada nie uwazasz Juz powiedziałem pokaz ss albo demko a jak nie to unban to proste i chyba dosc zrozumiale napisane co nie??
FleeSzzUuu Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 (edited) zeby siegac po takie srodki zarobku to lekka przesada nie uwazasz A kto Ci powiedział że to na serwer ;D, pisałem "podam Ci mój nr konta" Dobra, bo jesteś dość nudnym i jakoś nie bardzo rozwiniętym graczem... Dam Ci to demko, ale przyznaj że jesteś idiotą. Czy naprawdę uważasz że banuję kogoś bez powodu ? Nie robię screen'ów, nie kręcę dema ? Na każdego bana mam dowód. I jeśli uznajesz tą sytuacje akurat jako wzrost Twojej formy: ze na jednej mapce mi idzie gorzej a na innej lepiej to nie moja wina jestem czysty To powiem Ci ze musiałeś dostać równie nagłego ataku padaczki czy czegoś innego. prosze o jak najszybsze odbanowanie bo zalezy mi na tym by grac na tym serwie bo jest eXtra. Podlizywanie się nic nie pomoże, my wiemy że serwer jest dobry. nie urzywalem wspomagaczy,nie urzywam i nie bede urzywal.... ...jestem czysty i prosze o jak najszybsze odbanowanie Teraz to jest najmniej istotnie czy nie będziesz używał. - Tutaj już na pewno nie! I w końcu wychodzi że: Nie taki czysty brudas jak o sobie mówi. Wesołych Świąt. http://www.sendspace.pl/file/d062a817f83be9e04c9a955 P.S Wybacz tego "niesusznego BANA"... Nie będzie nam Ciebie brakowało ale odpisać coś jeszcze możesz bo jestem ciekaw Twojej odpowiedzi... Edited December 19, 2009 by FleeSzzUuu
o-o Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 wrzucic natychmiast i nie mam 14 tylko 17 a bledy z tego ze pisze szybko bo co chwile nie mam internetu i sie musze spieszycwiec prosze uprzejmie albo dowody na bana albo unban jedno z dwoch Dear... [ ] Carebear [x] Novice [ ] Clueless newbie [x] Loser [ ] AOL-er [x] 12-year old [ ] Troll [x] Spammer [ ] l337 d00d [ ] Flamer [ ] Whiner [ ] Backstabber [ ] Paladin You are being flamed because... [ ] You posted a personal attack against TheGames.pl staff [ ] You flamed RON with the most common methods(died by kicks, lags etc.) [ ] You posted a "Retired! Bye!" post although you will still keep playing [x] You posted a propaganda post [ ] You posted an "I died" post [x] You posted a whine post. [ ] You didn't post with your main [x] You posted an "OMG! The sky is falling" post [ ] You continued a long, stupid post [ ] You posted a "YOU ALL SUCK" message [x] You posted a "You are not justified" *cry*" post [ ] You posted a nerf Knights post [ ] You haven't read the stickies [ ] You don't know which forum to post in [x] You just plain suck [x] You posted false information [ ] You don't understand the meaning of 'TP server' As punishment, you must... [ ] Delete all your accounts [ ] Give up your gg account [x] Actually post something relevant [x] Read the [iNSERT A WORD]ed FAQ [ ] Go to your room with no supper [ ] Apologize to everybody on this forum [x] Go to church [ ] All of the above At the end, I'd like to say... [ ] Learn to play cs [ ] Get a life [x] Never post again [ ] Can I have your stuff? [ ] Re-roll another class [ ] Cry more n00b [x] Cry me a river [ ] All of the above ~Pat
Bobek18 Posted December 20, 2009 Author Report Posted December 20, 2009 Do admina o,o ty morze do temety sie nie wracisz jak nie znasz regulaminu tylko banujesz mnie na 4 godz za nabijanie expa i kasy no wybacz i jeszcze cos tam sobie cytujesz po ang. o,o morze ja sobie na ciebie cos napisze co ty na to?? drogi: old bag bootlicker big-head cock tramp zal
Shocer Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Bobek a za nabijanie expa i kasy też jest ban więc słusznie dostałeś.od o,o bana więc skoncz już pierdzielić głupoty.
Raca Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Nie chciałem nic pisać w tym temacie, bo po prostu nic w tej sprawie mi nie wiadomo. Jednak .. naprawdę razi mnie twoja ortografia .. Człowieku, przed napisaniem czegoś skonsultuj się z lekarzem lub nauczycielem. MOŻE, UŻYWAŁEM, itd, nie uczyli w szkole? Twój poziom inteligencji jest równy mojemu psu, nawet niższy .. pies coś zrobi źle i dostanie po dupie i już tego nie robi. Ty, zapewne 13-nasto letni gamerze, dalej będziesz robił swoje. Dodam jeszcze że istnieją przeglądarki które podkreślają błędy. Nie zapominając o programach, typu Word, OpenOffice, itp. Au revoir sal con!
Bobek18 Posted December 20, 2009 Author Report Posted December 20, 2009 (edited) Raca ty się lepiej przygotuj do sylwestra bo sobie bedziesz poszczał race albo lepiej zimne ognie bo dzieciom do lat 3 nie wolno poszczac nic wiekszego a twoj pies jak do niego mowisz to mysli ze leje deszcz. Że jeden poogladal demko i powiedzial ze czit to reszta jak debile powtarza to samo zeby sie podlizac a kurwa pobran demka bylo zaledwie 1. Edited December 20, 2009 by FleeSzzUuu
FleeSzzUuu Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 (edited) Raca ty się lepiej przygotuj do sylwestra bo sobie bedziesz poszczał race albo lepiej zimne ognie bo dzieciom do lat 3 nie wolno poszczac nic wiekszego a twoj pies jak do niego mowisz to mysli ze leje deszcz.Że jeden poogladal demko i powiedzial ze czit to reszta jak debile powtarza to samo zeby sie podlizac a kurwa pobran demka bylo zaledwie 1. Jeśli to wszystko co chciałeś powiedzieć to ok. Dla mnie i tak jesteś kolejnym głupkiem który nie potrafi grać więc używa dopalaczy. Możesz sobie uważać nas za debili. Jednak jedynym debilem w tej chwili jesteś ty. Nikt nikomu tutaj nie musi się podlizywać. To że napisałeś parę linijek z błędami i przekleństwami do Racy właśnie pokazuje to jakim jesteś skończonym kretynem. Oni demka nie chcieli tylko ty, nie muszą go pobierać. A że wierzą adminowi który wie o co chodzi i jest od tego żeby "łapać" takich bez mózgów jak ty. Chciałeś demko więc je dostałeś bana też dostałeś na własne życzenie. Może kiedyś jak dostaniesz Steam (jak wiesz o co chodzi i co to jest) pod choinkę napisz na forum. Albo nie pisz i na nim włącz sobie haxy. Pusty pr0 "gej-merze" wyjebac ci kurwa ze edytowanie mojego texu boisz dupy hujasie w dupe fagasie Z taki tekstami to do rodziców się zwracaj, jeśli ci na to pozwalają bo wydaje mi się ze cie ostro jadą na każdym kroku i masz ogólnie ciężkie dzieciństwo. I jedynym twoim wyjściem jest ubliżanie innym być może myślisz ze jesteś anonimowy przez internet. Od razu mówię ci że się mylisz. A edytować mogę co mi się żywnie podoba. Edited December 20, 2009 by FleeSzzUuu
paczek Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Demo widzialem aim perfidny wg mnie zaslugujesz na perma + ban na forum za pyskowanie. Czity zostaly udowodnione wiec nie wiem co ty tu robisz. Mając 17 lat powinienes zachowac resztki godnosci i wyjsc. pozdro paczek ;]
FleeSzzUuu Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Ktoś przyrównujący gościa 20 kilku letniego i piszący że gdy do psa się mówi to ten myśli ze deszcz "leje" - Nie wiem czy ma w sobie chociaż odrobinę godności i rozumu, dodałem demko i wyraźnie widać ze ma co najmniej aim'a i wh. A ten nadal twierdzi ze gra czysto i dałem mu "niesusznego" (niesuszny jak w temacie) bana. I jeszce raz powtarzam ten wpis na moim profilu w 100% potwierdza twoją głupotę.
Raca Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 (edited) Ty w ogóle wiesz co to jest "raca"? W sylwestra puszcza się sztuczne ognie, fajerwerki, itp. Rozumiem, ojciec bił cię kablem od prodiża i ci się we łbie popierdoliło. Uwierz mi, z tego co widzę .. po twoich wypowiedziach, JESTEM PEWIEN że mój pies jest mądrzejszy od ciebie. Zresztą, po co kłamiesz że masz 17 lat? Myślisz że człowiek głupi i nie zna takich idiotów jak ty? Jeśli masz te 17 lat, to chyba jesteś najgłupszym 17-nasto latkiem w swojej wsi, ba, na świecie. Bo jaki normalny człowiek robi tyle błędów i pisze "eXtra"? Nie chcę cie już jechać bo i tak jesteś nieźle skarany przez los/rodzinę/kolegów (o ile takich masz). Btw. No nie wiem kto z czyjego nicku może się śmiać, ja nie nazwałem siebie Bobek. Bobka to ja codziennie rano w kiblu spuszczam Także, piss on you! Edited December 20, 2009 by Raca
FleeSzzUuu Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 piss on you ;p Hheheh ładnie powiedziane ;p
Ynex Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Koledzy i drogi bezmózgi kolego, proponuję schować swoje kosy do kieszeni i zapomnieć, że ktoś na kimś jeździł oraz proszę o bana dla tego pana za zachwianie równowagi, bo to on pozjadał wszystkie rozumy a gdy dotarł na najwyższy poziom inteligencji wyciągnął rękę i pukał od spodu... Jestem za tym, żeby zamknąć temat, bo wystarczająco wody przelano jak i mózgu wypłynęło w tym temacie (o ile coś z niego było) dlatego zakończmy tą wojnę na zimne ognie...
Recommended Posts