Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Data otrzymania kicka\bana: 18:12:2009

Godzina: 17:10

Nick Admina wręczającego: FleeSzzUuu

Uzasadnienie kicka\bana: Cheat!

Treść odwołania: Chcialbym prosic o jak najszybsze odbanowanie powiewarz nie urzywalem wspomagaczy,nie urzywam i nie bede urzywal a ze na jednej mapce mi idzie gorzej a na innej lepiej to nie moja wina jestem czysty i prosze o jak najszybsze odbanowanie bo zalezy mi na tym by grac na tym serwie bo jest eXtra.Dodam jeszcze ze bylem na paru serwerach adminem i wiem ze admin ma tez obowiazki NIE MOZE dac bana pernametnego jesli wczesniej nie zrobil graczowi screenow lub nakrecil demka mi to i tak nic nie da bo ja nie chackuje ale tak na wiasen.Z gory dzieks

Dowód uzasadniający odwołanie:

Posted

Po prostu jest mi "ciebie" szkoda - dlatego że takie głupoty piszesz...

Jesteś czysty ? nie grasz na dopalaczach ?

Jeśli jesteś/byłeś taki dobry to się załóżmy.

Jeżeli wygram, wpłacasz 50 zł na moje konto (nr podam później)

Zakład polega na tym że musisz dowieść swojej niewinności.

Pasuje ?

Myślę że jak czysto grałeś to z pewnością się założymy.

Posted

nie zakładam sie o kase a po 2 jakie masz podstawy do zbanowania mnie ani screenow ami demka no wybacz ale za banowanie bez dowodow mozna stracic adma a sprawy nie wyjasnia sie zakladaniem o kase nie sadzisz widze ze niezbyt przeeczytles regulamin dla adminow!!

Prosze o Unbana

Posted

FleeSzzUuu, mam nadzieję, że nie masz mi za złe za udzielanie się w tym wątku.

Drogi Bobek18

a sprawy nie wyjasnia sie zakladaniem o kase nie sadzisz widze ze niezbyt przeeczytles regulamin dla adminow!!

- Jeśli byłbyś pewien, że nic nie masz to z pewnością byś się założył, bo nie miał byś nic do stracenia... Szczerze, sprawy nie załatwisz wyniosłym zachowaniem, bo błędy ort. i nie umiejętność opanowania wynika z Twojego jakże to małego wieku, dla mnie nie masz więcej niż 14 lat i brakuje Ci dyplomacji do rozwiązywania takich problemów a wyskakując na adminów to tylko bardziej się narażasz na gorszą reputację i tolerowanie Ciebie oraz mniejsze szanse na odbanowanie. Serverowi nie potrzeba "graczy", którzy denerwują każdego w około, a jeśli boisz się o zakład to także coś o tym świadczy...

Posted

Nie Ynex, spokojnie ;p każdy może się wypowiedzieć.

A co do Ciebie to czyżbyś stracił pewność swojej czystej gry ?

Nie martw się, regulamin dla graczy znam lepiej niż Ty i wielu innych razem zebranych na Twoim poziomie (ten dla adminów również)...

Skąd Twoja pewność ze nie mam żadnego dowodu ?

Posted

ja tam wierze fleshowi ;d pozatym fleshu nie wlepil bana za cheatowanie bez zadnej podstawy wiec musial grac poderzajnie, a pismo zdradza ze to dzieciak wiec watpliwy jest tego jego magiczny skill ktory mialby byc taki zeby go porownywac do haxow ;d

"niesusznego" - niesŁusznego

"powiewarz" - poNiewaŻ

"urzywalem" - uŻywalem, potem jeszcze uzywam i uzywal ;)

"chackuje" - Hackuje jak juz, hackowac to mozesz serwery, osoby ale w grze to jak juz cheatowac, czitowac ;d

"na wiasen"- nawiasem, no chyba ze to mialo byc "na wiosne" ;D

Posted

to nie jest serwer ortograficzny wiec moze nie będziecie mi spr bledów ortograficznych jak macie dowody to prosze bardzo na forum wrzucic natychmiast i nie mam 14 tylko 17 a bledy z tego ze pisze szybko bo co chwile nie mam internetu i sie musze spieszyc

wiec prosze uprzejmie albo dowody na bana albo unban jedno z dwoch

Na wiasen znaczy inaczej na przyszłosc widac ze z miasta jestescie

Posted

Macie jakis inny regulamin bo w moich było tak

Regulamin Administratora:

Obowiązki :

- Reagowanie, na informacje od graczy typu, Gość wh.

- Stosowanie się do wykazu kar !

- Przy robieniu screen shotów, admin musi uwiecznic logi, czyli zrobic screena, potwierdzającego wykonania tej czynności.

- Zaglądac na forum, w sprawach, wystawionych przez nich banów.

Zasady :

- Przed zmianą mapy, admin musi zapytac innych adminów, czy też tego chcą .

- Przed banowaniem za cheaty, zrobic ss'y bądź nagrac demko .

- Wykonywac obowiązki .

Obowiazki podpunkt 3 zwracam uwage..

Nadal prosze o unbana

Posted

A takie coś jak nie spamować a używać opcji edycji miałeś w regulaminie ?

Nie nauczysz się używać tej opcji to i na Forum się pożegnasz.

I co z tego będę miał. Pokaże ss a Ty sobie odejdziesz.

Załóżmy się.

Posted

Co ty tak z tym zakłedam wiem ze macie kasy na serwy ale zeby siegac po takie srodki zarobku to lekka przesada nie uwazasz

Juz powiedziałem pokaz ss albo demko a jak nie to unban to proste i chyba dosc zrozumiale napisane co nie??

Posted (edited)
  Bobek18 said:
zeby siegac po takie srodki zarobku to lekka przesada nie uwazasz

A kto Ci powiedział że to na serwer ;D, pisałem "podam Ci mój nr konta"

Dobra, bo jesteś dość nudnym i jakoś nie bardzo rozwiniętym graczem...

Dam Ci to demko, ale przyznaj że jesteś idiotą. Czy naprawdę uważasz że banuję kogoś bez powodu ? Nie robię screen'ów, nie kręcę dema ? Na każdego bana mam dowód.

I jeśli uznajesz tą sytuacje akurat jako wzrost Twojej formy:

Bobek18 said:
ze na jednej mapce mi idzie gorzej a na innej lepiej to nie moja wina jestem czysty

To powiem Ci ze musiałeś dostać równie nagłego ataku padaczki czy czegoś innego.

Bobek18 said:
prosze o jak najszybsze odbanowanie bo zalezy mi na tym by grac na tym serwie bo jest eXtra.

Podlizywanie się nic nie pomoże, my wiemy że serwer jest dobry.

Bobek18 said:
nie urzywalem wspomagaczy,nie urzywam i nie bede urzywal....

...jestem czysty i prosze o jak najszybsze odbanowanie

Teraz to jest najmniej istotnie czy nie będziesz używał. - Tutaj już na pewno nie!

I w końcu wychodzi że: Nie taki czysty brudas jak o sobie mówi.

Wesołych Świąt.

http://www.sendspace.pl/file/d062a817f83be9e04c9a955

P.S

Wybacz tego "niesusznego BANA"...

Nie będzie nam Ciebie brakowało ale odpisać coś jeszcze możesz bo jestem ciekaw Twojej odpowiedzi...

Edited by FleeSzzUuu
Posted
  Bobek18 said:
wrzucic natychmiast i nie mam 14 tylko 17 a bledy z tego ze pisze szybko bo co chwile nie mam internetu i sie musze spieszyc

wiec prosze uprzejmie albo dowody na bana albo unban jedno z dwoch

Dear...

[ ] Carebear

[x] Novice

[ ] Clueless newbie

[x] Loser

[ ] AOL-er

[x] 12-year old

[ ] Troll

[x] Spammer

[ ] l337 d00d

[ ] Flamer

[ ] Whiner

[ ] Backstabber

[ ] Paladin

You are being flamed because...

[ ] You posted a personal attack against TheGames.pl staff

[ ] You flamed RON with the most common methods(died by kicks, lags etc.)

[ ] You posted a "Retired! Bye!" post although you will still keep playing

[x] You posted a propaganda post

[ ] You posted an "I died" post

[x] You posted a whine post.

[ ] You didn't post with your main

[x] You posted an "OMG! The sky is falling" post

[ ] You continued a long, stupid post

[ ] You posted a "YOU ALL SUCK" message

[x] You posted a "You are not justified" *cry*" post

[ ] You posted a nerf Knights post

[ ] You haven't read the stickies

[ ] You don't know which forum to post in

[x] You just plain suck

[x] You posted false information

[ ] You don't understand the meaning of 'TP server'

As punishment, you must...

[ ] Delete all your accounts

[ ] Give up your gg account

[x] Actually post something relevant

[x] Read the [iNSERT A WORD]ed FAQ

[ ] Go to your room with no supper

[ ] Apologize to everybody on this forum

[x] Go to church

[ ] All of the above

At the end, I'd like to say...

[ ] Learn to play cs

[ ] Get a life

[x] Never post again

[ ] Can I have your stuff?

[ ] Re-roll another class

[ ] Cry more n00b

[x] Cry me a river

[ ] All of the above

~Pat

Posted

Do admina o,o ty morze do temety sie nie wracisz jak nie znasz regulaminu tylko banujesz mnie na 4 godz za nabijanie expa i kasy no wybacz i jeszcze cos tam sobie cytujesz po ang.

o,o morze ja sobie na ciebie cos napisze co ty na to??

drogi:

old bag

bootlicker

big-head

cock

tramp

zal

Posted

Nie chciałem nic pisać w tym temacie, bo po prostu nic w tej sprawie mi nie wiadomo. Jednak .. naprawdę razi mnie twoja ortografia .. Człowieku, przed napisaniem czegoś skonsultuj się z lekarzem lub nauczycielem.

MOŻE, UŻYWAŁEM, itd, nie uczyli w szkole?

Twój poziom inteligencji jest równy mojemu psu, nawet niższy .. pies coś zrobi źle i dostanie po dupie i już tego nie robi. Ty, zapewne 13-nasto letni gamerze, dalej będziesz robił swoje.

Dodam jeszcze że istnieją przeglądarki które podkreślają błędy.

Nie zapominając o programach, typu Word, OpenOffice, itp.

Au revoir sal con!

Posted (edited)

Raca ty się lepiej przygotuj do sylwestra bo sobie bedziesz poszczał race albo lepiej zimne ognie bo dzieciom do lat 3 nie wolno poszczac nic wiekszego a twoj pies jak do niego mowisz to mysli ze leje deszcz.

Że jeden poogladal demko i powiedzial ze czit to reszta jak debile powtarza to samo zeby sie podlizac a kurwa pobran demka bylo zaledwie 1.

Edited by FleeSzzUuu
Posted (edited)
  Bobek18 said:
Raca ty się lepiej przygotuj do sylwestra bo sobie bedziesz poszczał race albo lepiej zimne ognie bo dzieciom do lat 3 nie wolno poszczac nic wiekszego a twoj pies jak do niego mowisz to mysli ze leje deszcz.

Że jeden poogladal demko i powiedzial ze czit to reszta jak debile powtarza to samo zeby sie podlizac a kurwa pobran demka bylo zaledwie 1.

Jeśli to wszystko co chciałeś powiedzieć to ok.

Dla mnie i tak jesteś kolejnym głupkiem który nie potrafi grać więc używa dopalaczy.

Możesz sobie uważać nas za debili. Jednak jedynym debilem w tej chwili jesteś ty.

Nikt nikomu tutaj nie musi się podlizywać. To że napisałeś parę linijek z błędami i przekleństwami do Racy właśnie pokazuje to jakim jesteś skończonym kretynem. Oni demka nie chcieli tylko ty, nie muszą go pobierać. A że wierzą adminowi który wie o co chodzi i jest od tego żeby "łapać" takich bez mózgów jak ty. Chciałeś demko więc je dostałeś bana też dostałeś na własne życzenie. Może kiedyś jak dostaniesz Steam (jak wiesz o co chodzi i co to jest) pod choinkę napisz na forum. Albo nie pisz i na nim włącz sobie haxy. Pusty pr0 "gej-merze"

wyjebac ci kurwa ze edytowanie mojego texu boisz dupy hujasie w dupe fagasie

Z taki tekstami to do rodziców się zwracaj, jeśli ci na to pozwalają bo wydaje mi się ze cie ostro jadą na każdym kroku i masz ogólnie ciężkie dzieciństwo. I jedynym twoim wyjściem jest ubliżanie innym być może myślisz ze jesteś anonimowy przez internet.

Od razu mówię ci że się mylisz.

A edytować mogę co mi się żywnie podoba.

Edited by FleeSzzUuu
Posted

Demo widzialem aim perfidny wg mnie zaslugujesz na perma + ban na forum za pyskowanie. Czity zostaly udowodnione wiec nie wiem co ty tu robisz. Mając 17 lat powinienes zachowac resztki godnosci i wyjsc.

pozdro paczek ;]

Posted

Ktoś przyrównujący gościa 20 kilku letniego i piszący że gdy do psa się mówi to ten myśli ze deszcz "leje" - Nie wiem czy ma w sobie chociaż odrobinę godności i rozumu, dodałem demko i wyraźnie widać ze ma co najmniej aim'a i wh. A ten nadal twierdzi ze gra czysto i dałem mu "niesusznego" (niesuszny jak w temacie) bana. I jeszce raz powtarzam ten wpis na moim profilu w 100% potwierdza twoją głupotę.

Posted (edited)

Ty w ogóle wiesz co to jest "raca"? W sylwestra puszcza się sztuczne ognie, fajerwerki, itp.

Rozumiem, ojciec bił cię kablem od prodiża i ci się we łbie popierdoliło.

Uwierz mi, z tego co widzę .. po twoich wypowiedziach, JESTEM PEWIEN że mój pies jest mądrzejszy od ciebie.

Zresztą, po co kłamiesz że masz 17 lat? Myślisz że człowiek głupi i nie zna takich idiotów jak ty?

Jeśli masz te 17 lat, to chyba jesteś najgłupszym 17-nasto latkiem w swojej wsi, ba, na świecie. Bo jaki normalny człowiek robi tyle błędów i pisze "eXtra"?

Nie chcę cie już jechać bo i tak jesteś nieźle skarany przez los/rodzinę/kolegów (o ile takich masz).

Btw. No nie wiem kto z czyjego nicku może się śmiać, ja nie nazwałem siebie Bobek. Bobka to ja codziennie rano w kiblu spuszczam :)

Także, piss on you!

Edited by Raca
Posted

Koledzy i drogi bezmózgi kolego, proponuję schować swoje kosy do kieszeni i zapomnieć, że ktoś na kimś jeździł oraz proszę o bana dla tego pana za zachwianie równowagi, bo to on pozjadał wszystkie rozumy a gdy dotarł na najwyższy poziom inteligencji wyciągnął rękę i pukał od spodu... Jestem za tym, żeby zamknąć temat, bo wystarczająco wody przelano jak i mózgu wypłynęło w tym temacie (o ile coś z niego było) dlatego zakończmy tą wojnę na zimne ognie...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...