lajcik3 Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Call Of Duty Mod ** IP serwera: 80.54.133.42:27015 ** Nazwa: Cs-leśniczówka.pl [Call Of Duty Mod] ** Ilosc slotow: 28 ** Typ serwera: Steam/NS ** FrendlyFire: NIE ** Strona serwera: Cs-leśniczówka.pl ** HeadAdmins: xenos, MisieQ, Krix, rafaliex, Opis serwera i forum: # Mila atmosfera # Doswiadczona kadra adminow # Fast Download (dzieki czemu mapy sciagaja sie po 30 sek!) # Ciagly nabor na adminow! # Zaawansowany sklepik (mozliwosc kupienia VIP'a i Admina bardzo TANIO!) # Dodatkowe klasy i itemki + klasa premium! # Serwery postawione na wlasnym dedyku dzieki czemu nie ma lagow lub crash'ow! Diablo Mod ** IP serwera: 80.54.133.42:27016 ** Nazwa: Cs-leśniczówka.pl [Diablo] ** Ilosc slotow: 28 ** Typ serwera: Steam/NS ** FrendlyFire: NIE ** Strona serwera: Cs-leśniczówka.pl ** HeadAdmins: xenos, MisieQ, Krix, rafaliex, Opis serwera i forum: # Mila atmosfera # Doswiadczona kadra adminow # Fast Download (dzieki czemu mapy sciagaja sie po 30 sek!) # Ciagly nabor na adminow! # Zaawansowany sklepik (mozliwosc kupienia VIP'a i Admina bardzo TANIO!) # Dodatkowe klasy i itemki + klasa premium! # Serwery postawione na wlasnym dedyku dzieki czemu nie ma lagow lub crash'ow! Free For All ** IP serwera: 80.54.133.42:27017 ** Nazwa: Cs-leśniczówka.pl [FFA] ** Ilosc slotow: 28 ** Typ serwera: Steam/NS ** FrendlyFire: NIE ** Strona serwera: Cs-leśniczówka.pl ** HeadAdmins: xenos, MisieQ, Krix, rafaliex, Opis serwera i forum: # Mila atmosfera # Doswiadczona kadra adminow # Fast Download (dzieki czemu mapy sciagaja sie po 30 sek!) # Ciagly nabor na adminow! # Zaawansowany sklepik (mozliwosc kupienia VIP'a i Admina bardzo TANIO!) # Serwery postawione na wlasnym dedyku dzieki czemu nie ma lagow lub crash'ow! Paintball ** IP serwera: 80.54.133.42:27018 ** Nazwa: Cs-leśniczówka.pl [Paintball] ** Ilosc slotow: 26 ** Typ serwera: Steam/NS ** FrendlyFire: NIE ** Strona serwera: Cs-leśniczówka.pl ** HeadAdmins: xenos, MisieQ, Krix, rafaliex, Opis serwera i forum: # Mila atmosfera # Doswiadczona kadra adminow # Fast Download (dzieki czemu mapy sciagaja sie po 30 sek!) # Ciagly nabor na adminow! # Zaawansowany sklepik (mozliwosc kupienia VIP'a i Admina bardzo TANIO!) # Serwery postawione na wlasnym dedyku dzieki czemu nie ma lagow lub crash'ow! BatterField 2 ** IP serwera: 80.54.133.42:27019 ** Nazwa: Cs-leśniczówka.pl [bF2] ** Ilosc slotow: 24 ** Typ serwera: Steam/NS ** FrendlyFire: NIE ** Strona serwera: Cs-leśniczówka.pl ** HeadAdmins: xenos, MisieQ, Krix, rafaliex, Opis serwera i forum: # Mila atmosfera # Doswiadczona kadra adminow # Fast Download (dzieki czemu mapy sciagaja sie po 30 sek!) # Ciagly nabor na adminow! # Zaawansowany sklepik (mozliwosc kupienia VIP'a i Admina bardzo TANIO!) # Serwery postawione na wlasnym dedyku dzieki czemu nie ma lagow lub crash'ow! DeathRun ** IP serwera: 80.54.133.42:27020 ** Nazwa: Cs-leśniczówka.pl [DeathRun] ** Ilosc slotow: 24 ** Typ serwera: Steam/NS ** FrendlyFire: NIE ** Strona serwera: Cs-leśniczówka.pl ** HeadAdmins: xenos, MisieQ, Krix, rafaliex, Opis serwera i forum: # Mila atmosfera # Doswiadczona kadra adminow # Fast Download (dzieki czemu mapy sciagaja sie po 30 sek!) # Ciagly nabor na adminow! # Zaawansowany sklepik (mozliwosc kupienia VIP'a i Admina bardzo TANIO!) # Serwery postawione na wlasnym dedyku dzieki czemu nie ma lagow lub crash'ow! WestWood ** IP serwera: 80.54.133.42:27021 ** Nazwa: Cs-leśniczówka.pl [WestWood] ** Ilosc slotow: 26 ** Typ serwera: Steam/NS ** FrendlyFire: NIE ** Strona serwera: Cs-leśniczówka.pl ** HeadAdmins: xenos, MisieQ, Krix, rafaliex,[/i] Opis serwera i forum: # Mila atmosfera # Doswiadczona kadra adminow # Fast Download (dzieki czemu mapy sciagaja sie po 30 sek!) # Ciagly nabor na adminow! # Zaawansowany sklepik (mozliwosc kupienia VIP'a i Admina bardzo TANIO!) # Serwery postawione na wlasnym dedyku dzieki czemu nie ma lagow lub crash'ow! De Dust ** IP serwera: 80.54.133.42:27022 ** Nazwa: Cs-leśniczówka.pl [Dust] ** Ilosc slotow: 26 ** Typ serwera: Steam/NS ** FrendlyFire: NIE ** Strona serwera: Cs-leśniczówka.pl ** HeadAdmins: xenos, MisieQ, Krix, rafaliex, Opis serwera i forum: # Mila atmosfera # Doswiadczona kadra adminow # Fast Download (dzieki czemu mapy sciagaja sie po 30 sek!) # Ciagly nabor na adminow! # Zaawansowany sklepik (mozliwosc kupienia VIP'a i Admina bardzo TANIO!) # Serwery postawione na wlasnym dedyku dzieki czemu nie ma lagow lub crash'ow!
Recommended Posts