Carpe Jugulum Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Dostałem z dwa tygodnie temu bana permanentnego z uzasadnieniem Lamisz. Grałem na mapie Aim_map był tam jeden gracz ciągle teleportujący sie za respa co mnie trochę denerwowało więc używałem nieładnego języka . Prawdopodobnie dostałem bana za niego. Z parę razy byłem kickowany nie słusznie "przez przypadek" po za tym przestrzegam regulaminu poza punktem o ile taki jest "język" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek18 Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Zastosuj wzor Tytuł Tematu: jak w pkt 2 Data otrzymania kicka\bana: XX:XX:XXXX Godzina: XX:XX Nick Admina wręczającego: ... Uzasadnienie kicka\bana: ... Treść odwołania: ... Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Kolego jest chyba czas na odwołanie od bana tak więc już raczej nie zagrasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Podanie według wzoru napisz. Bobek, nie wchodź adminom w dupę bo głębiej nie wejdziesz i nic ci to nie da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Bana nigdy nie dostałeś na dłużej niż 600 min. Być może podłapało ip, być może to błąd który wyskakuje czasami. Ale to nie zmienia faktu ze jakieś zastrzeżenia do bana (czyt. skargi i odwołania) piszemy w ciągu 3 dni od momentu dostania. "Bobek" co do ciebie powiem tyle : Ty nie jesteś tutaj od pouczania i zwracania w obojętnie jaki sposób uwagi innym. Masz swój temat, swojego bana więc zajmuj się tym co trzeba a jeśli nie masz nic do powiedzenia w tamtym (swoim) temacie to wiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpe Jugulum Posted December 20, 2009 Author Report Share Posted December 20, 2009 FleeSzzUuu chyba masz racje bo to trochę dziwna sytuacja (nie pamiętam momentu w którym dostałem bana na serwerze tylko ostatni raz jak grałem na nim). usunę i zainstaluje jeszcze raz i zobaczę co będzie. Tak po za tym nie mam czasu i rzadko siedzę przy kompie dlatego nie napisałem odwołania w 3 dni po "banie" "temat do skasowania" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Jeszcze nie zamykam i nie kasuje... Zrób tam sobie ten reinstal czy coś i napisz czy pomogło. Dopiero zamknę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpe Jugulum Posted December 21, 2009 Author Report Share Posted December 21, 2009 oka, jutro to zrobię . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpe Jugulum Posted December 21, 2009 Author Report Share Posted December 21, 2009 po sprawie nie wyrzuca mnie już zkasować Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Ok zamykam. Ale na przyszłość możesz edytować posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts