poniszczator Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Data otrzymania kicka\bana: 24:12:2009 Godzina: 14:30 Nick Admina wręczającego: Raca Uzasadnienie kicka\bana: Wh Treść odwołania: Steam mi się zje... nie moja wina na wh nie grałem i grał nie będe wiec bardzo uprzejmie prosiłbym o odbanowanie. dzieki Dowód uzasadniający odwołanie:screeny nie zostały zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Proszę bardzo Download poniszczaror.dem from Sendspace.com - send big files the easy way Download poniszczator2.dem from Sendspace.com - send big files the easy way Download poniszczator3.dem from Sendspace.com - send big files the easy way Masz Steam ale się zepsuł? Zainstaluj jeszcze raz. Na demkach widać na mierzysz przez ściane. Demko 3, najlepiej to pokazuje. Pierwsze 2 są kręcone trochę źle bo gadałem z Bennym i Ty byłeś afk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poniszczator Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 czyli nie zostane odbanowany gram na tym serwerze już tyle czasu i jakoś nikt mnie nie zbanowal wiec o co kaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) O to kaman że na demkach widać że najpierw patrzysz przez ścianę na przeciwnika (taki zwiad, co i jak) i dopiero potem wbijasz i zanim jeszcze zauważyłeś kolesia to już przez ścianę w niego celowałeś, wypadasz i odrazu w niego strzelasz. Btw. Grasz tyle czasu? Nie wiem może pod innym nickiem, ale ja Cię jakoś od niedawna widzę. Zresztą to nie ma znaczenia czy byłeś pierwszym graczem na serwerze czy ostatnim, cheat to cheat. Bądź uczciwy dla innych graczy. Bo grać to trzeba umieć! Edited December 24, 2009 by Raca Link to comment Share on other sites More sharing options...
poniszczator Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 odbanujecie mnie czy nie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Prosił bym o zamknięcie tematu, sprawa została wyjaśniona - Dziękuję za uwagę, życzę miłego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Tak więc jeśli chcesz unbana to pisz do św. Mikołaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 czyli w najblizszym czasie nie masz na co liczyc mikołaj przyjdzie dopiero za rok. pozdrawiam i zycze wesolych swiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Czyli że tak powiem .. .. Amen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts