DonCorleone Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 witam, na serwerze gram od kilku dni i gra się fajnie jednakże dostałem bana z nie jasnych dla mnie przyczyn i chciałbym się od niego odwołać. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'miales bana' [AMXBANS] Czas: 'permanently' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '88.220.103.210' [AMXBANS] ======================================= wczoraj wieczorem dostałem bana powód-wcześniej miałeś bana , a nie miałem z tego co pamiętam, dzisiaj udało mi się wejść na server i po paru min otrzymałem ten sam komunikat,. Nie rozumiem co było przyczyną pierwszego bana, bo przyczyną drugiego był chyba pierwszy. Nie używam żadnych czitów w cs nie gram za często ale fajnie mi się tu u was gra i byłbym wdzięczny za zdjęcie bana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Nick na którym grasz był banowany za wspomagacze, dlatego. Jeśli dla Ciebie nie stanowi problemu to zmień nick i życzymy przyjemnej gry. Jeśli nie to gdybyś dostał bana napisz tutaj. odbanowałem P.S jeżeli zmienisz nick to napisz nam tutaj na jaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts