dobrepalenie Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Nick: dobre palenie Wiek: 16 Steam_ID: nie posiadam, ale myślę, że się bez tego obejdzie. Staż w CS: z 5 lat już skończone. Datę rejestracji na forum: dziś, ale czy to ważne ? Link ze statami:http://www.gametracker.com/player/dobre%20palenie/193.33.177.67:27015/ Od kiedy u Nas grasz: od.... tygodnia ? Powód ubiegania się o Admina: cziterów od zajebania Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: słaba frekwencja adminów a ja raczej jestem już coś doświadczony i mam dużą ochotę na ten serwer, poza tym miałem S@ na serwerze War3FT Rzezni. Na pewno się nadaję i potrafię rozpoznać czita od normalnego gracza, proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, a jak się nie uda, to chociaż bym prosił żeby coraz częściej wbijano na ten serwer i banowano tych słabych graczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 1) niestety bez sid nie da rady 2) tydzień to mało, na forum pierwszy post, nikt Cie nie zna 3) używanie słów powszechnie uważane za wulgarne i w dodatku w pierwszym poście (w podaniu na dodatek) jest niestosowne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrepalenie Posted September 10, 2011 Author Report Share Posted September 10, 2011 1) niestety bez sid nie da rady 2) tydzień to mało, na forum pierwszy post, nikt Cie nie zna 3) używanie słów powszechnie uważane za wulgarne i w dodatku w pierwszym poście (w podaniu na dodatek) jest niestosowne 1) Myślę że na ip/password dałoby rade. 2) Tydzień to mało - wiem, ale na gametracker można zauważyć jak jestem zainteresowany tym serwerem. Na forum pierwszy post - na forum zaczął bym się zajmować pod forum "War3FT" i myślę, że to jest do nadrobienia. Nikt Cie nie zna - nikt mnie nie zna bo na forum się nie udzielałem a w grze tylko gracze mnie widzieli bo admina nigdy nie zastałem . 3) Nikogo nie obraziłem. Chcę usłyszeć czy na pewno nie dałoby rady "dać" mi Admina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Napewo, admina dostają osoby zaufane i ze steam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts