Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

• Nick: dobre palenie
  • Steam_ID: nie posiadam, ale myślę, że się bez tego obejdzie.
  • Staż w CS: z 5 lat już skończone.
  • Datę rejestracji na forum: dziś, ale czy to ważne ? :)
  • Link ze statami:http://www.gametracker.com/player/dobre%20palenie/193.33.177.67:27015/
  • Od kiedy u Nas grasz: od.... tygodnia ?
  • Powód ubiegania się o Admina: cziterów od zajebania
  • Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: słaba frekwencja adminów a ja raczej jestem już coś doświadczony i mam dużą ochotę na ten serwer, poza tym miałem S@ na serwerze War3FT Rzezni. Na pewno się nadaję i potrafię rozpoznać czita od normalnego gracza, proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, a jak się nie uda, to chociaż bym prosił żeby coraz częściej wbijano na ten serwer i banowano tych słabych graczy :)

Posted

1) niestety bez sid nie da rady

2) tydzień to mało, na forum pierwszy post, nikt Cie nie zna

3) używanie słów powszechnie uważane za wulgarne i w dodatku w pierwszym poście (w podaniu na dodatek) jest niestosowne

Posted
  FleeSzzUuu said:
1) niestety bez sid nie da rady

2) tydzień to mało, na forum pierwszy post, nikt Cie nie zna

3) używanie słów powszechnie uważane za wulgarne i w dodatku w pierwszym poście (w podaniu na dodatek) jest niestosowne

1) Myślę że na ip/password dałoby rade.

2) Tydzień to mało - wiem, ale na gametracker można zauważyć jak jestem zainteresowany tym serwerem. Na forum pierwszy post - na forum zaczął bym się zajmować pod forum "War3FT" i myślę, że to jest do nadrobienia. Nikt Cie nie zna - nikt mnie nie zna bo na forum się nie udzielałem a w grze tylko gracze mnie widzieli bo admina nigdy nie zastałem :).

3) Nikogo nie obraziłem.

Chcę usłyszeć czy na pewno nie dałoby rady "dać" mi Admina.