Jump to content
TheGames.PL More than games

Podanie o Admina bf2 eGaming][Sannie

NieDokonany
 Share

Recommended Posts

Nick : eGaming][sannie

Steam : "eGaming][sannie" 667 STEAM_0:0:20813648 0 00:11 23 0

staż w cs : 532h Steam i cos kolo roku kiedys w kawiarence ;)

Data rejestracji na forum :

Zarejestrowany 22-12-10 Od kiedy u nas grasz? : Jakos kolo miesiaca przed zarejestrowaniem na forum +/-

Powód ubiegania sie o admina : Czesto gram w godzinach kiedy nie ma zadnych Adminow, a niestety w tym czasie czesto trafiaja sie albo czity, albo jakies malolaty wydzierajace sie wniebogłosy i wtedy pojawiam sie ja ;>

Argumenty : Jestem czesto dostepny, na steamie nawet bardzo czesto; chyba kazdy kojarzy mnie i moje awp ;P; Raczej jestem osoba pokojowa, chyba ze ktos rly przegina ;)

Prosze o ponowne rozpatrzenie podania, jako ze ostatnio robilo sie nieciekawie, ciagle podszywanie sie pod ReVo, Bixtera, z tego co pamietam pod Es'a i jeszcze pare osob. Latwo jest poznac ze ktos sie podszywa jako ze na tych nickach graja glownie ludzie ze steamem, a nagle pojawiaja sie w grze na czysto i tylko slychac ze ktos sie podszywa. Do tego czesto na czacie pojawiaja sie rozmowy w stylu ' jest admin? nie. to wlaczam wh/aima' i niestety tak sie czesto dzieje. A ostatnio slabo jest zastac adminow nawet na stemie (nie mowie tu np o fartuchu bo go widze b.czesto).

No... to tyle z mojej strony ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...