NieDokonany Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Nick : eGaming][sannie Wiek : 18 lat Steam : "eGaming][sannie" 667 STEAM_0:0:20813648 0 00:11 23 0 staż w cs : 532h Steam i cos kolo roku kiedys w kawiarence Data rejestracji na forum : Zarejestrowany 22-12-10 Od kiedy u nas grasz? : Jakos kolo miesiaca przed zarejestrowaniem na forum +/- Powód ubiegania sie o admina : Czesto gram w godzinach kiedy nie ma zadnych Adminow, a niestety w tym czasie czesto trafiaja sie albo czity, albo jakies malolaty wydzierajace sie wniebogłosy i wtedy pojawiam sie ja ;> Argumenty : Jestem czesto dostepny, na steamie nawet bardzo czesto; chyba kazdy kojarzy mnie i moje awp ;P; Raczej jestem osoba pokojowa, chyba ze ktos rly przegina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Oczywiście, że tak.... Bo czemu nie? ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Nic do Ciebie nie mam, wręcz przeciwnie uważam, że pełnił byś tą funkcję godnie. Jestem na TAK ! Życzę szczęścia dalej bo widzę, że rada starszych jeszcze się nie wypowiedziała, więc szczęście Ci się przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Również jak reszta jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieDokonany Posted September 16, 2011 Author Report Share Posted September 16, 2011 Prosze o ponowne rozpatrzenie podania, jako ze ostatnio robilo sie nieciekawie, ciagle podszywanie sie pod ReVo, Bixtera, z tego co pamietam pod Es'a i jeszcze pare osob. Latwo jest poznac ze ktos sie podszywa jako ze na tych nickach graja glownie ludzie ze steamem, a nagle pojawiaja sie w grze na czysto i tylko slychac ze ktos sie podszywa. Do tego czesto na czacie pojawiaja sie rozmowy w stylu ' jest admin? nie. to wlaczam wh/aima' i niestety tak sie czesto dzieje. A ostatnio slabo jest zastac adminow nawet na stemie (nie mowie tu np o fartuchu bo go widze b.czesto). No... to tyle z mojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts