kiniusia Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Witam! Gram na nicku kiniusia dziś dostałam bana z przyczyny wh, po pierwsze nikt nie zrobił mi nawet ss'y a po drugie nabijałam SMG i akurat widziałam że gościu biegnie za skrzynkę a z drugiej strony nie mógłby wyjść tak więc pobiegłam za nim i go zabiłam, nagle patrze a dostałam bana za wh, niestety nie wiem który admin dał mi tego bana. Proszę o ub możecie mi nawet robić ss'y ja nic nie mam doszło do jakiegoś nieporozumienia [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : kiniusia [AMXBANS] Reason : ' wh ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://www.RzeZnia.eu [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.21.65.176 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Po pierwsze podanie według wzoru: 1.Tytuł Tematu: 2.Data wydarzenia: XX:XX:XXXX 3.Godzina wydarzenia: XX:XX 4.Nick gracza oskarżonego: XXX 5.Przedmiot skargi: ... 6.Dowód: link, screen, demko, etc. 7STEAM ID oskarżonego (link do screen z konsoli): to masz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts