Koszmar11 Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 Wszystkie odwołania od banów i kick'ów muszą być przedstawione w następującym schemacie: * Tytuł Tematu: Dostalem bana nie wiem za co. Jest napisane, ze mam sie odwolywac na google.pl. I powiedzcie mi o co w tym chodzi. * Data otrzymania kicka\bana: kilka dni temu * Godzina: nie mam pojecia * Nick Admina wręczającego: nie ma tego w konsoli * Uzasadnienie kicka\bana: Przeszkadzasz! * Treść odwołania: Nie wiem za co go dostalem *Nie wiem nawet czy to jest ban. Raz mnie poprostu wywala z serva po tym jak na niego wejde. ("Kicked: Masz bana. Sprawdz konsole") A innym razem po wywaleniu gdy odpalam konsole pisze ze mam bana za przeszkadzanie i ze mam sie odwolywac na google.
Ynex Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 (edited) - Po 1, na co 2 tematy? - Po 2, co to za nazwa tematu? - Po 3, Jest to błąd servera, dopisane Ci zostało IP zbanowanego gracza z powodem "Przeszkadzasz!" i jest to ban gracza "Blokers" - Po 4, polecam zresetować sobie neta a następnie popróbować paręnaście razy wejść na serverze -> TO Nie jest twój ban! polecam stronę http://thegames.pl/amxbans/ban_search.php W celu zobaczenia czy masz bana. - Po 5, Forum odwiedzam około 10 razy dziennie więc w pewnym określonym czasie mogę odpowiedzieć! Edited January 17, 2010 by Ynex
Koszmar11 Posted January 17, 2010 Author Report Posted January 17, 2010 Ynex Easy. ;p Dzieki. Ten 2 temat sie przez przypadek zrobil.
Raca Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 Przez przypadek to się odmienia albo dzieci robi Mówiłem Ci już kiedyś o tym na steamie, mówiłem żebyś neta zresetował.
Koszmar11 Posted January 17, 2010 Author Report Posted January 17, 2010 Ale z tym netem jest problem, bo mam neta z sieci lokalnej tv kablowej. No to nic nie poradzę. Może kiedyś mi się odbuguje. Puki co żegnam kolegów i koleżanki Miłego grania. Będę próbował wbić, zobaczymy jak to będzie.
Recommended Posts