Koszmar11 Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Wszystkie odwołania od banów i kick'ów muszą być przedstawione w następującym schemacie: * Tytuł Tematu: Dostalem bana nie wiem za co. Jest napisane, ze mam sie odwolywac na google.pl. I powiedzcie mi o co w tym chodzi. * Data otrzymania kicka\bana: kilka dni temu * Godzina: nie mam pojecia * Nick Admina wręczającego: nie ma tego w konsoli * Uzasadnienie kicka\bana: Przeszkadzasz! * Treść odwołania: Nie wiem za co go dostalem *Nie wiem nawet czy to jest ban. Raz mnie poprostu wywala z serva po tym jak na niego wejde. ("Kicked: Masz bana. Sprawdz konsole") A innym razem po wywaleniu gdy odpalam konsole pisze ze mam bana za przeszkadzanie i ze mam sie odwolywac na google. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 (edited) - Po 1, na co 2 tematy? - Po 2, co to za nazwa tematu? - Po 3, Jest to błąd servera, dopisane Ci zostało IP zbanowanego gracza z powodem "Przeszkadzasz!" i jest to ban gracza "Blokers" - Po 4, polecam zresetować sobie neta a następnie popróbować paręnaście razy wejść na serverze -> TO Nie jest twój ban! polecam stronę http://thegames.pl/amxbans/ban_search.php W celu zobaczenia czy masz bana. - Po 5, Forum odwiedzam około 10 razy dziennie więc w pewnym określonym czasie mogę odpowiedzieć! Edited January 17, 2010 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted January 17, 2010 Author Report Share Posted January 17, 2010 Ynex Easy. ;p Dzieki. Ten 2 temat sie przez przypadek zrobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Przez przypadek to się odmienia albo dzieci robi Mówiłem Ci już kiedyś o tym na steamie, mówiłem żebyś neta zresetował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted January 17, 2010 Author Report Share Posted January 17, 2010 Ale z tym netem jest problem, bo mam neta z sieci lokalnej tv kablowej. No to nic nie poradzę. Może kiedyś mi się odbuguje. Puki co żegnam kolegów i koleżanki Miłego grania. Będę próbował wbić, zobaczymy jak to będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts