Jump to content
TheGames.PL More than games

Czy chesz aby zosta? wprowadzony Tag serwera?  

11 members have voted

1. 1. Czy chesz aby zosta? wprowadzony Tag serwera?

Recommended Posts

Posted

Mam pomysl aby zrobic klan dla graczy serwa TheGames.pl

a wiec mam pomysl na to zeby zrobic taki klan o nazwie TheGames.pl | i nick admini i head admin pomyslcie o tym

Posted

ehh :P czlowieku zw?dzi?es moj pomys? :P czeka?em na Thermala zeby mu na gygy napisac a Ty juz od razu na forum :P

Mianowicie chcia?em zaproponowac zeby Administracja miala w tagu TheGames.pl # A | Nick

A stali gracze TheGames.pl # P | Nick ( P od Player )

EDIT: wg mnie dla klanu na razie stanowcze NIE. dlaczego? dlatego ?e nie mia?by si? kto zaj?? organizacj? ... Tagi mia?y by s?u?y? rozreklamowaniu serwera (p

Posted

Tag moim zdaniem jest dobrym pomyslem moze sluzyc rowniez jako reklema i przyciagnie nowych graczy na serwer. Wiec moglibysmy zastosowac pomysl z tagiem,a co do klanu to nie mam zdania ;p

Posted

To proponuj? aby?my ustalili dany wygl?d tej reklamy/klanu, bo jak patrz? to ka?dy ma to inaczej napisane :D

Moje pomys?y:

TheGames.pl # RANGA | NICK

TheGames.pl # RANGA^NICK

^TheGames.pl^RANGA | NICK

Posted
To proponuj? aby?my ustalili dany wygl?d tej reklamy/klanu, bo jak patrz? to ka?dy ma to inaczej napisane :D

Moje pomys?y:

TheGames.pl # RANGA | NICK

TheGames.pl # RANGA^NICK

^TheGames.pl^RANGA | NICK

Hm, to chcesz tag z ".pl" czy bez w ko?cu? Jak chcesz rangi przydziela?, lepsi maj? inne rangi? Rangi z forum? Ranga admin player i te duperele? Jako? to ja?niej napisz prosz?, bo jest wiele interpretacji w mojej g?owie...

Posted

Przecie? Avaj napisa?, ?e to nie b?dzie klan,a raczej reklama , wi?c napisa?em z .pl, ofc uwa?am, ?e bez .pl jest lepiej, ale je?eli to ma by? reklama forum to da?em z .pl

RANGA- czyli P - Player A- Administracja, by?o o to chyba m