Tenshi Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Godzina otrzymania kicka/bana : ok. 12:50 Data : 19 stycznia 2010 r. Nick Admina : Johny_Killer Treść: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'strzaly z respa' [AMXBANS] Czas: '1 godzina' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:xxxxxx' [AMXBANS] Twoje IP: '77.xx.xx.xx3' [AMXBANS] ======================================= Wiem, że godzina to nie dużo, ale tworzę temat, bo nie pierwszy raz, za "głupotę" (za którą od innych bym dostał upomnienie) widzę, że Johny daje bana. Ostatnio za flesze z poprzedniego dnia dostałem, ok, Raca potwierdził, nie kłóciłem się. Ale tym razem nie strzeliłem z respa. Poza tym, miałem wtedy awkę więc po co miałbym od razu zabijać? Przecież widziałem gdzie chciał biec, więc bym go zescanował. Prosiłbym, aby ktoś go troszkę upomniał bo zbanuje sobie niedługo wszystkich i sam na serwie przez godzinkę będzie skakał i szybko zmieniał broń
Johny_K MadaFaka Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Mapa- aim_headshot Gramy około 10 rund po czym ludzie zaczeli chodzić po awp... Około 6 graczy (po 3 w teamie), zaczeli strzelać z respa, nie wiedziałem kto więc upominałem, w końcu po 3 upomnieniu się zdenerwowałem. No i felerna runda wiem że było 3 graczy w przeciwnej drużynie Maj-a, jakiś gość z AK47 i jedna osoba z AWP- Tenshi. Było słychać wystrzał z awp w naszą strone a jako iż tylko on miał awp to sprawa jasna(nie wiem czy mineła nawet sekunda po rozpoczęciu rundy i strzelił a że gra jak gra to nie trafił)... Maja może potwierdzić. Po otrzymaniu bana napisał do mnie na steamie że najpierw mam się nauczyć grać a potem dawać bany więc wnoszę o bana na tydzień dla klienta za obrazę (mam screena).
Tablica Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Ta kłótnia nie wnosi nic konstruktywnego...
Tenshi Posted January 19, 2010 Author Report Posted January 19, 2010 "gra jak gra.." Haha. Pisalem, jakbym chcial trafic, to bym trafil. Chcesz 1 vs. 1 na awkach? Jedna sekunda powiadasz.. Ze stoperem grasz? Masz jakiekolwiek demo? Przeciwnik mial bron. Gdyby to byl Apo^^ lub Ynex pewnie bym byl juz dead. Tyle. Poza tym, masz cos do ludzi ktorzy na tym aim biora awp? (tak zabrzmiala twoja wypowiedz) Co do zniewagi.. Czujesz sie urazony ;> To przepraszam. :]
Ynex Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Tablica, wybacz, że się wtrącę jednak jest to temat skargi a nie jak to powiedziałeś "kłótni" - Gracz się wypowiada i określa co złego zrobił admin. - Admin udowadnia że źle nie postąpił i to gracz jest w błędzie. - Czy może się mylę? Tenshi ciągnie temat jednak nie zaprzecza, że nie strzelał z respa a nawet pisze że strzelał pisząc zdanie jakbym chcial trafic, to bym trafil.
Raca Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 (edited) Nie no, dziwna sytuacja. Tenshi, dostałeś bana na 60min za strzelanie z respa. Słuchaj, nie wiem czy kiedykolwiek byłeś adminem na jakimś serwerze. Zacznie jakiś głupek strzelać z respa ale nie wiesz kto dokładnie. Admin ostrzega, żeby nie strzelać a ktoś dalej strzela to admin nie patrzy czy to pierwszy raz, czy nie. Czy to dla zabawy czy nie. Wiedz również, że admin też gra dla przyjemności, nie będziemy całymi mapami siedzieli na spectcie i szukali każdego przewinienia. W dodatku nie rozumiem tego: Gdyby to byl Apo^^ lub Ynex pewnie bym byl juz dead Czyli mówisz że Ynex i Apo (którego nie widziałem jakiś czas) strzelają z respa...? Hmmm, pierwsze słyszę Prawdą jest też, że jednak Johny mógł najpierw dać slapa bądź upomnieć przed banem. Zrobił jak zrobił, Ci co wcześniej strzelali mieli ostrzeżenie. Niestety wychodzi na to, że Ty byłeś tym ostrzeżeniem dla innych. ---- Btw. Johny upominał Cię, żebyś nie rzucał tak tych fleszów, właściwie to ja Cię upomniałem bo mnie o to poprosił bo On jeszcze wtedy admina nie miał. zbanuje sobie niedługo wszystkich i sam na serwie przez godzinkę będzie skakał i szybko zmieniał broń Nie zgodzę się, Johny nie umie skakać Edited January 19, 2010 by Raca
Tablica Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Ynex, nie ma co być takim dosłownym. Chodziło o to, że powód do bana jakiś był (choć jeżeli chodzi o mnie wystarczy kick), do tego jedynie na godzine. Admina za to wiadomo, że mu nie odbiorą, a chłopaki pewnie będą sobie jedynie dogryzać... Tzw błahostka.
Ynex Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 (edited) A powiedz mi, czy przez 1 powód ze screenami powiedzmy niewinna osoba dostała perma to admin straci uprawnienia? - Po trochu po trochu z grosza na grosz aż wyjdzie góra groszy tak samo jest z utratą uprawnień, im więcej skarg na admina tym większe szanse, że go straci no chyba proste jak dla mnie... Nie ważne czy by dał screena czy nie i tak Johny by uprawnień nie stracił bo to gracz jest w błędzie nie admin. - Nie wiem tylko czy osoba dostanie wydłużonego bana czy też nie. Jednak pragnę zauważyć, że Johny już ma pewne mieszane uczucia co do Tenshiego więc będzie go obserwował uważnie. - Uważam, że sprawa została wyjaśniona ZAMYKAM Edited January 20, 2010 by Ynex
Johny_K MadaFaka Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Twoja wypowiedź jest pełna ironii, czujesz się lepszy bo parę razy grałeś z botami na indii? Ja nie muszę z tobą w nic grać, nie mam potrzeby udowadniania innym ze jestem w czymś lepszy bo nie mam urazu z dzieciństwa. Strzał z respa był konic kropa. Obraza admina też...
Recommended Posts