Jump to content
TheGames.PL More than games

Odwołanie od bana + screeny

Recommended Posts

bana dostałeś 01.10

pierwsze odwołanie napisałeś 02.10 z jednym ss i w złym dziale

teraz składasz drugie 04.10 i jeszcze się rzucasz coś

odwołanie możemy składać najpóźniej w 3 dzień, czyli ? 03.10 ?

wiesz gdzie mam twoją 1/3 miesiąca ?

ja teraz siedzie i tracę 1/30 mapy którą mógłbym grać a piszę w odwołaniu które mogę odrzucić.

No nie wiem jak Ty, ale Ja potrafię liczyć i 3 dni mija dokładnie 04.10.2011r. o godzinie 22:21 i 58 sekund. Czyli do godziny 22:21 i 58 sekund zostało dokładnie 6 godzin, 11 minut i 58 sekund, więc nie wiem w czym problem!! Proszę o ponowne rozpatrzenie unbana...

Aaa... I napisałem w złym dziale, ponieważ byłem świeży na forum,nie wiedziałem co do czego... I screen tak dałem jednego, myślałem że trzeba dać tylko tego z datą. Po przeczytaniu innych tematów, zauważyłem że wymagacie 3 screenów więc oto ten temat...

I o tym że w złym dziale napisałem uświadomił mi dopiero kolega bixter. I proszę o ponowne rozpatrzenie unbana. Myślę że to by było na tyle.

Ja myślałem że jeżeli mam 3 dni to to są 72 godziny od daty zdarzenia.

Ale skończmy tą pogawędkę, proszę o ostatnią szansę, możecie mi robić demka, siedzieć na specu to wtedy uwierzycie że nic nie mam. Tylko proszę o unb, chciałbym już sobie pograć bo to jest najlepszy serwer... Proszę tylko o JEDNĄ SZANSĘ :)