SkaJba Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Data otrzymania kicka\bana: 01.10.2011 sorry że tak późno, ale wcześniej w niewłaściwym dziale dodałem odwołanie ^^ Godzina: 22:21 Nick Admina wręczającego: Zdejm Ten Fartuch ! Nick Gracza zbanowanego SkaJba Uzasadnienie kicka\bana: ss na forum Treść odwołania: prosze o ub Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) http://imageshack.us/f/836/dedust0000g.png/http://imageshack.us/f/291/dedust0001hn.png/http://imageshack.us/f/535/dedust0002cq.png/http://imageshack.us/f/266/consolaq.png/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaJba Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Można wiedzieć czy będzie ub czy nie już na odpowiedz w tym dziale czekam 1 dzień, a ogólnie 4 ;/ u innych jeszcze w tym samym dniu odposujecie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Admin ktory Ci dal bana bedzie w piatek wiec pewnie wtedy dostaniesz odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaJba Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 No więc piątek minął, a odpowiedzi od Admina jak nie było tak nie ma...^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaJba Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 Śpicie na tym forum czy co. Ile można czekać na odpowiedź, będzie ten unb? Już na odpowiedź czekam 1/3 miesiąca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 bana dostałeś 01.10 pierwsze odwołanie napisałeś 02.10 z jednym ss i w złym dziale teraz składasz drugie 04.10 i jeszcze się rzucasz coś odwołanie możemy składać najpóźniej w 3 dzień, czyli ? 03.10 ? wiesz gdzie mam twoją 1/3 miesiąca ? ja teraz siedzie i tracę 1/30 mapy którą mógłbym grać a piszę w odwołaniu które mogę odrzucić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaJba Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 No nie wiem jak Ty, ale Ja potrafię liczyć i 3 dni mija dokładnie 04.10.2011r. o godzinie 22:21 i 58 sekund. Czyli do godziny 22:21 i 58 sekund zostało dokładnie 6 godzin, 11 minut i 58 sekund, więc nie wiem w czym problem!! Proszę o ponowne rozpatrzenie unbana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaJba Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Aaa... I napisałem w złym dziale, ponieważ byłem świeży na forum,nie wiedziałem co do czego... I screen tak dałem jednego, myślałem że trzeba dać tylko tego z datą. Po przeczytaniu innych tematów, zauważyłem że wymagacie 3 screenów więc oto ten temat... I o tym że w złym dziale napisałem uświadomił mi dopiero kolega bixter. I proszę o ponowne rozpatrzenie unbana. Myślę że to by było na tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Niby racja, jednak to nie zmienia faktu, że jeśli masz cheaty, to miałeś czas na przerobienie ss. Ja bym proponował dać mu ub i mieć go pod obserwacją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 dzień w którym otrzymałeś bana (01,10) następny (02,10) i następny (03,10) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaJba Posted October 12, 2011 Author Report Share Posted October 12, 2011 Ja myślałem że jeżeli mam 3 dni to to są 72 godziny od daty zdarzenia. Ale skończmy tą pogawędkę, proszę o ostatnią szansę, możecie mi robić demka, siedzieć na specu to wtedy uwierzycie że nic nie mam. Tylko proszę o unb, chciałbym już sobie pograć bo to jest najlepszy serwer... Proszę tylko o JEDNĄ SZANSĘ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 prosisz o jedną szansę. pewnie prosisz mnie a z nas dwóch tylko ty umiesz dobrze do 3 liczyć więc nie wiem jak się dogadamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaJba Posted October 12, 2011 Author Report Share Posted October 12, 2011 No dobrze do trzech umiem ale do jednego tak samo Ty jak i Ja umiemy perfekcyjnie liczyć ^^ Więc proszę o JEDNĄ szansę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaJba Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 To będzie to ub?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 niech będzie, ale na drugi raz trzymaj język za zębami i ss wrzucaj od razu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts