Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Posted

Można wiedzieć czy będzie ub czy nie już na odpowiedz w tym dziale czekam 1 dzień, a ogólnie 4 ;/ u innych jeszcze w tym samym dniu odposujecie...

Posted

bana dostałeś 01.10

pierwsze odwołanie napisałeś 02.10 z jednym ss i w złym dziale

teraz składasz drugie 04.10 i jeszcze się rzucasz coś

odwołanie możemy składać najpóźniej w 3 dzień, czyli ? 03.10 ?

wiesz gdzie mam twoją 1/3 miesiąca ?

ja teraz siedzie i tracę 1/30 mapy którą mógłbym grać a piszę w odwołaniu które mogę odrzucić.

Posted

No nie wiem jak Ty, ale Ja potrafię liczyć i 3 dni mija dokładnie 04.10.2011r. o godzinie 22:21 i 58 sekund. Czyli do godziny 22:21 i 58 sekund zostało dokładnie 6 godzin, 11 minut i 58 sekund, więc nie wiem w czym problem!! Proszę o ponowne rozpatrzenie unbana...

Posted

Aaa... I napisałem w złym dziale, ponieważ byłem świeży na forum,nie wiedziałem co do czego... I screen tak dałem jednego, myślałem że trzeba dać tylko tego z datą. Po przeczytaniu innych tematów, zauważyłem że wymagacie 3 screenów więc oto ten temat...

I o tym że w złym dziale napisałem uświadomił mi dopiero kolega bixter. I proszę o ponowne rozpatrzenie unbana. Myślę że to by było na tyle.

Posted

Niby racja, jednak to nie zmienia faktu, że jeśli masz cheaty, to miałeś czas na przerobienie ss.

Ja bym proponował dać mu ub i mieć go pod obserwacją.

Posted

Ja myślałem że jeżeli mam 3 dni to to są 72 godziny od daty zdarzenia.

Ale skończmy tą pogawędkę, proszę o ostatnią szansę, możecie mi robić demka, siedzieć na specu to wtedy uwierzycie że nic nie mam. Tylko proszę o unb, chciałbym już sobie pograć bo to jest najlepszy serwer... Proszę tylko o JEDNĄ SZANSĘ :)