Fighter Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Cos sie wam chyba powaliło dzis o godzinie 17:20 gram sobie na serwie jak zawsze i przychodzi gracz o nazwie Matys i mówi mi ze gram na akktywnym nigdy w życiu nie grałem na wh czy aimie grałem już z adminami mam 19 miejsce na serwie 19 odznak to po co bym miał teraz zaczynać na czymś grac po prostu ktoś wszedł na moją nazwę. Ludzie mnie lubia na serwie nikt jeszcze nie skarżył sie ze gram na wh czy czyms podobnym jak nie wierzycie to wejdzcie na serwa i zapytajcie o mnie. gadałem z kolegami to podobno była jakaś podróbka moja ale oni mówili cześć fighter a ona się wg nie odzywała. Proszę o odpowiedz??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 To ja się pochwalę, że było wręcz przeciwnie, skarżą się na Ciebie wyjątkowo... Oj tak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Pewnie mojej wypowiedzi nikt nie weźmie pod uwagę. Znam kolesia, gra czysto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 rzuć okiem na banliste, znajdz swoj nick. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Paczek, może ktoś sie się pod niego podszył. Weście to pod uwagę.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts