bialymurzyn Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Podanie o Admina COD bialyMurzyn pAa Nick: bialyMurzyn Wiek: 19 Steam_ID: STEAM_0:0:42582866 Staż w CS: 3 lata Datę rejestracji na forum: długo gram na serwerze ale nie było okazji do rejestracji 08.10.2011r. Link ze statami z game tracker danego serwera np wejdz tu (nasz np BF2)wpisujesz swój nick, klikasz na niego a pod spodem masz "Image Banners - Get Code" (nie wiem o co chodzi) i stąd wklejasz do podania kod "Forum Code" Od kiedy u Nas grasz - za niedługo będą 2 miechy Powód ubiegania się o Admina: strasznie dużo cziterów, a admina jeszcze nie widziałem na serwerze. Ja moge cały czas ogarniać serwer 4-5 godzin ;p albo i więcej Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: amx 10/10, spore zaufanie na innych serwerach, platforma steam, jestem na każde zawołanie na u@, gg i steam . Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : 10 zł miesięcznie . Powinno wystarczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 tak samo jak kandydat "tomcio_paluch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts