MikiSocha Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 (edited) Podanie o Admina COD PROst@ty Nick: PROst@ty Wiek: 15 Steam_ID: STEAM_0:0:43859742 Staż w CS: 3 lata Datę rejestracji na forum: Dużo gram na serwerze ale na forum dopiero 08.10.2011 Link ze statami z game tracker danego serwera np wejdz tu (nasz np BF2)wpisujesz swój nick, klikasz na niego a pod spodem masz "Image Banners - Get Code" i stąd wklejasz do podania kod "Forum Code" (Nie Łape o co biega) Od kiedy u Nas grasz - Ok. 2-3 miesiące Powód ubiegania się o Admina: Dużo cziterów, Mało aktywnych Adminów, No i jestem dość lubiany na serwerze dlatego myślę że będe dobrym adminem dla wszystkich Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Znajomość AMX 10/10, STEAM, Reputacja na serwerze Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : do 11 zł SMSem Edited October 23, 2011 by hulkster brak w temacie jaki serwer !!!
MikiSocha Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 Dostane jeszcze odpowiedzi czy nie?? Widzicie jaki u was aktywny zarząd nawet nie ma się czasu wypowiedzieć w podaniu
Raca Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Bo my kurwa nie żyjemy tylko cs'em. Mamy szkołę/wykłady/pracę. Poza tym jestem na nie, nikt cie nie zna i już mnie wkurwiłeś.
Recommended Posts