MikiSocha Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 (edited) Podanie o Admina COD PROst@ty Nick: PROst@ty Wiek: 15 Steam_ID: STEAM_0:0:43859742 Staż w CS: 3 lata Datę rejestracji na forum: Dużo gram na serwerze ale na forum dopiero 08.10.2011 Link ze statami z game tracker danego serwera np wejdz tu (nasz np BF2)wpisujesz swój nick, klikasz na niego a pod spodem masz "Image Banners - Get Code" i stąd wklejasz do podania kod "Forum Code" (Nie Łape o co biega) Od kiedy u Nas grasz - Ok. 2-3 miesiące Powód ubiegania się o Admina: Dużo cziterów, Mało aktywnych Adminów, No i jestem dość lubiany na serwerze dlatego myślę że będe dobrym adminem dla wszystkich Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Znajomość AMX 10/10, STEAM, Reputacja na serwerze Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : do 11 zł SMSem Edited October 23, 2011 by hulkster brak w temacie jaki serwer !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiSocha Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Dostane jeszcze odpowiedzi czy nie?? Widzicie jaki u was aktywny zarząd nawet nie ma się czasu wypowiedzieć w podaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Bo my kurwa nie żyjemy tylko cs'em. Mamy szkołę/wykłady/pracę. Poza tym jestem na nie, nikt cie nie zna i już mnie wkurwiłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts