tomcio_paluch Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Nick: tomcio_paluch Wiek: 22 Steam_ID: STEAM_0:0:6282359 Staż w CS: 7 Lat Datę rejestracji na forum: 25:09:2011 Link ze statami z game tracker danego serwera: Z tego co widziałem ta nie są tam prowadzone statystyki tego serwera. (albo źle szukam) Od kiedy u Nas grasz: Od początku września na nicku tomcio_paluch, wcześniej jakieś 3 tygodnie grałem na nicku tom. Powód ubiegania się o Admina: Chcę pomóc obecnym adminom, którzy nie zawsze mogą być i czasem dają ponieść się emocjom. A niestety sytuacji które potrzebują interwencji admina jest sporo. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: -dużo czasu, który poświęcam na gre w CS. (minimum 6h dziennie)-kontakt ze mną możliwy od 6 do 24 poprzez Steam, GG. Dzięki czemu mogę w każdej chwili zareagować-stali gracze serwera znają mnie ( i chyba mają dobre zdanie o mnie)-znam regulamin serwerów i obsługę amx'a-jestem cierpliwy, pomocny i nie ulegam emocjom Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : 11zł sms ( dodatkowo 10zł przelew jeśli będę w pobliżu poczty ;p ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 musimy Cię jakoś więcej poznać jak reagujesz i się zachowujesz a także jak grasz. nie mówimy nie ale musimy to zobaczyć P.S ile dziennie jesteś na serwerze TheGames Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcio_paluch Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 Zazwyczaj od 8 rano do około 12 i wieczorami w rożnych godzinach. W sumie dziennie minimum 6 godzin. Bo jeśli gram w CS to właśnie na tym serwerze. Pracuje w domu więc w razie potrzeby mogę dostosować godziny według waszego życzenia;) A co do obserwacji to nie mam nic przeciwko. A wręcz jestem za;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts