Blau Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Witam właśnie przed chwilą dostałem bana nie wiem za co ani nie używam wh ani aimów a na pewno nie mam dużego pingu bo największy jaki miałem na tym serwie to 50 Proszę o podanie przyczyn bana oraz odblokowanie mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Bronisz sie pingiem, napewno jestes winny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Shadow ^^ masz kilka aktywnych banów i ciągle wchodzisz na serwer... a to cie przekreśla z listy graczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blau Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 A teraz znowy ban za lamienie to są jakieś śmiech czy co jak ja cały czas gram bez stania Nie rozumiem tego naprawdę za nic BAN P.S a co do ping to ja nie wiem jak mam pisać odwołania nawet bo ja gram w cs od 2 tyg dopiero i nie wiem co mogę napisać w odwołani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 nie wkurwiaj mnie... myślisz ze ktoś jest głupi i nie umie ip sprawdzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts