bixter Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Na Admina: Tytuł tematu: Podanie o Admina (BF2 -serwer) (BixteR) Nick: BixteR Wiek: 16 lat Steam_ID: STEAM_0:1:39764596 Staż w CS: 4 lata z dużymi przerwami Datę rejestracji na forum: 03-02-11 Link ze statami z game tracker danego serwera np wejdz tu (nasz np BF2)wpisujesz swój nick, klikasz na niego a pod spodem masz "Image Banners - Get Code" i stąd wklejasz do podania kod "Forum Code" Od kiedy u Nas grasz - Gram około 2 lat, z tym, że zarejestrowany w 2011 bo dostałem perma, który został wyjaśniony. Powód ubiegania się o Admina: Chcę pomóc Thegames oraz graczom. Wypytują się czy mam adma. Sądzę, że będą zadowoleni, jak nim zostane. Wchodzę na serwa dosyć często i widzę cziterów, od razu piszę do admina. Gorzej jak go nie ma. Rozumiem was, cs nie jest najważniejszy, macie inne obowiązki praca,szkoła ... . Mam staż - chodzi o adminowanie (byłem adminem na innych serwach) Znajomość amx 8-10. Jestem szanowaną osobą na serwerze. Czasami przegnę pałe - wiem. Wszystko da się naprawić co nie ? :> Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Hmm argumenty Dosyć często jestem online. Jak każdy też się uczę . Jak to się mówi nauka to potęgi klucz !!! Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : 10-12 zl sms, Nie wiem ile dokładnie sms kosztuje. PS| Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego ubiegania się o admina. Chcę pomóc. Nic się nie stanie jeśli odrzucicie moje podanko, wszystko będzie po staremu :] BixteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ja tam jestem na TAK. Po Faji jest to jak na razie jedyny konkretny kandydat na admina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj-a Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Jestem zdecydowanie na tak powodów mnóstwo - dużo gra na serv - obyty z banami - wie o co comme one - i to głównie on zauważa czita i wie kogo powiadomić Także wielkie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 (edited) Jestem na NIE Jak dla Mnie bardzo irytujący gość. Zalazł mi za skórę już parę razy. Nie prosi o pomoc admina gdy jest czit tylko rozkazuje/nakazuje. P.S. Na szczęście nie muszę Ci się z niczego tłumaczyć Edited October 13, 2011 by Rebel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted October 12, 2011 Author Report Share Posted October 12, 2011 (edited) Przynajmniej łaskawie poinformuje admina, ,że jest cziter ... Powinieneś mi dziękować .... A w jaki sposób zalazłem twojej osobie za skórę ??? Mógłbyś odpowiedzieć mi na to pytanie. Edited October 13, 2011 by Maj-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Jestem na NIE Jak dla Mnie bardzo irytujący gość. Zalazł mi za skórę już parę razy. Nie prosi o pomoc admina gdy jest czit tylko rozkazuje/nakazuje. P.S. Na szczęście nie muszę Ci się z niczego tłumaczyć Mi tam specjalnie nie zawadził ale przypomina mi SuperEs'a - wazeliniarz z ADHD i zaburzeniami osobowości. - Bez urazy Bixter, ale nie znam Cię za dobrze, jednak zachowaniem przypominasz mi SuperEs'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted October 14, 2011 Author Report Share Posted October 14, 2011 Nie obraziłem się ^^. Zaburzeń na szczęście nie mam, wazeliniarzem nie jestem. Hmm, a z zapoznaniem. Bartek jestem. Miło mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Jestem na NIE Jak dla Mnie bardzo irytujący gość. Zalazł mi za skórę już parę razy. Nie prosi o pomoc admina gdy jest czit tylko rozkazuje/nakazuje. P.S. Na szczęście nie muszę Ci się z niczego tłumaczyć To samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 Odświeżę temat. Jak gram na FFA/BF2 są cziterzy, a adminów niestety nie ma online. Niektórzy grają na aktywnym. Cały zespole thegames zrozumcie to chcę jak najlepiej dla serwera, dajcie jedną szanse, a zrozumiecie, że będę dobrym adminem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 Czy możecie się wypowiedzieć na ten temat ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 To samo. A co do ReVa nie grałeś około miesiąca wiec mnie nie znasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts