NetroMike Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Temat na rozkr?cenie dzia?u Ogame, moim zdaniem jedna z najlepszych gier online. Zacz??em gra? w Ogame bodaj?e 3lata temu na Uni 14, po okresie p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Mnie wci?gn?? kumpel ... w 3 klasie liceum matura i te sprawy wiec mi sie nudzi?o potrafi?em 12h sp?dzi? przed cyferkami przy ogame :P po roku si? wkurzy?em i sko?czy?em z?omka dosta?em raz w ?yciu po przej?ciu konta na 2 dzie? go?? mnie wyliczy? z FSa :? ale potem jak ogarn??em dosta? z?omka na 1200% :D:D:D potem wci?gn??em w to Netra i grali?my razem na 14 uni potem opiekowa?em sie kontem top7 na uni 33 i top5 na u54 ;D. na U64 zacz??em gra? z Netrem ale on dosta? z?oma i sie podda? a mnie si? nie chcia?o ci?gn?? tego bo czasu mi brakowa?o a znowu siedzia?em po 12-18h przed kompem . Og Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aX0rR Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ja sw? przygod? z Ogame zacz??em 4 lata temu a UNI 37 a od 1,5 roku gram na UNI 31 Uni 37 w te Uni wkr?ci? mnie kumpel mia?em 500k pkt i potem ogame z?apa?o mu?a minimum 10 dni trzeba by?o czeka? a? co? ci sie wybada Na Uni 37 chcia?em gra? jako z?omiarz ale moje lokalizacje planet nie pozwala?y mi na to gdy? by?em non stop skanowany przez TOP 10 i pozostawa?o mi tylko EKO Uni 31 tutaj mia?em natchnienie ?eby gra? bo moim celem by?o zjechanie kumpla kt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Hohoho, widz? ?e stare wy?eracze gra?y w OGame ^^, co ja tam powiem, gra?em na Uni 10 i na Uni 15, na U10 si? rozpocz??o, lecz szybko zako?czy?o, gra?em z ojcem hehe, ten to siedzia? do 3 rana i spa? po 2h ca?y czas na bie??co do TOP6 chyba doszed?, ja ju? dawno zez?omowany, bo czasu na gr? nie by?o, nauka robi?a swoje, na U15 zacz??em gra?, bo dowiedzia?em si?, ?e kumple z klasy graj?, no to wzi??em i ca?a 5-tk? zez?omowa?em i ju? przestali gra?, za to jaki respekt w szkole hehe... W tamtych czasach nie by?o jeszcze pancernik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 kiedy? gra?em na u9 z wujkiem kt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts