FleeSzzUuu Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 wcale nie ma mojej przychylności, jak to nazwałeś sam mu uprawnienia zabrałem i zablokowałem na serwerze. przyznałem racje tylko że jest wyjątek za który można banować za rasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 W takim razie wielkie SORRY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Bixtera razy 3 mam w dupie reszte tych zjebanych debili,którzy napisali skargę dopiero gdy maja tego dokonała . Bo inaczej te cioty by się bało bo straciły by poparcie admina na serwerze . Co nie debile . A poza tym Bixter cioto chyba nie wiesz co to kablowanie . Oni tylko dali skargi ma mnie a nie mówili o tym komuś innemu . Cb raca nie mam w dupie i Flesza też nie Oraz Silence i Grzybka . Ale on i tak się nie wypowiada . No i jeszcze Maji nie mam w dupie oraz administracji ,) Wiesz co smarku czy jak ci tam, jebie mnie to czy masz mnie w dupie, ja kolegUF nie szukam. Ale takie wypowiadanie się o graczach tego serwera kończy się permem i odbiorem uprawnień. Twoimi 20zł mogę sobie kurwa dupę podetrzeć. Twoje 20zł nie uratuje serwera, ja sam swoje ostatnie pieniądze wolę na serwer przeznaczyć niż pozwolić na to żebyś ty był *****olniętym adminem. Z tego co zrozumiałem straciłeś przywilej admina, tak samo dostałeś bana na serwerze bo jesteś pizda. Pizdą człowiek się rodzi, a nie staje. Tyle ode mnie, zamykam i masz bana na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts