AvataR Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'miales bana' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '94.240.21.12' Kur.. 1 raz na serwerze jestem i nie mialem zadnego bana kurde. Gosciu sobie sprawdz ip bo sie pomyliles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bixter Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'miales bana' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '94.240.21.12' Kur.. 1 raz na serwerze jestem i nie mialem zadnego bana kurde. Gosciu sobie sprawdz ip bo sie pomyliles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spokojnie xD
SZOPEN Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 jak to można po nicku patrzeć wystarczy ze ktoś ma to samo ip i wejdzie na tym samym nicku a u nas jest pare kąpów z tym samym ip wiedz dla mnie ten ban jest pomyłką
AvataR Posted October 26, 2011 Author Report Posted October 26, 2011 ej noooo kur.. bana mogliscie zrobic a odbanowac ciezko???!!
FleeSzzUuu Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 jak to można po nicku patrzeć wystarczy ze ktoś ma to samo ip i wejdzie na tym samym nicku a u nas jest pare kąpów z tym samym ip wiedz dla mnie ten ban jest pomyłką kuuuurna gdzie o tym czytałeś ?
AvataR Posted October 26, 2011 Author Report Posted October 26, 2011 no ja pier... ti nie ja bylem tym zbanowany wczesniej!!!
Recommended Posts