Bearshare Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Nick: Bear$hare Wiek: 16 Steam_ID: STEAM_0:0:37431467 Staż w CS: 4 lata z przerwami Data rejestracji na forum - 21.12.09 Od kiedy u Nas grasz - około 3 lata z przerwami. Zaczynałem grę na TheGames na serwerze War3. Powód ubiegania się o Admina: Chciałbym pomóc utrzymać porządek na serwerze. Banować odpalone dzieci, które nie dają innym grać. Brać udział z życiu serwera i forum. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Gram dosyć długo na serwerze. Jestem często aktywny na steam. Znam dobrze amx. Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : różnie, w zależności jak stoję przy kasie. Proszę o rozpatrzenie podania. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Nie wiem, może akurat się mijamy na serwerze, ale od kiedy gram po przerwie widziałem Cię tylko raz. A tak ogólnie , to jak najbardziej TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Podanie złożone dwa tygodnie temu, a narazie widzę jedną odpowiedź... Nie uważacie, że coś tu jest nie na miejscu, że to jest brak szacunku..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Jestem za -Pomocny -Ogarnia -Sporo gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Nie uważacie, że coś tu jest nie na miejscu, że to jest brak szacunku..? Racja, moje zdanie brzmi - NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 A ja jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Ja również na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 Mógłbym prosić o wypowiedzenie się reszty adminów ? : ) Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Nie. 3x nie - dziękujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts