Siemek Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Tytuł Tematu:UB dla Siemka . Data otrzymania kicka\bana: 01.11.2011 Godzina: 09:16 Nick Admina wręczającego:Silence~ (Rabel) Nick Gracza zbanowanego: Siemek Uzasadnienie kicka\bana : Faktycznie aktywny Treść odwołania:Witam. Gram dziś na TheGames na Bf2 i dostaje bana za Aktywnego.. Nie wiem skad . Podobno ktoś wczoraj grał na moim nicku na cheatach ale ja wczoraj Wgl nie gralem w cs'a . Proszę o UB . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebapodajgale Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Potwierdzam. To mój kolega z rl .. Wczoraj caly dzien bylismy na dwożu . On wczoraj nie gral w cs'a wwgl gralismy w noge na boisku . Proszę dać mu UB .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Podaj numer do mamy w celu potwierdzenia Twoich zeznań Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 (edited) Prosi to sie świnie dostał ode mnie ssy i ma je dać a czy to byla podszywka czy nie to nie moj interes niech kupi steam to nie bedzie problemu. P.S Zioło gralismy z ta "Niby" podszywka 2 mapy na 2 mapie dostal ssy czemu nie powiedziales ze to jest podszywka tylko mi napisales po fakcie ? Edit:Żeby nie bylo "Prosi sie to świnie" bylo skierwane do zioło. Edited November 1, 2011 by grzybek77 Bład Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siemek Posted November 1, 2011 Author Report Share Posted November 1, 2011 Steama Bd Mial W Czwartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts