Ryba Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Data otrzymania kicka\bana: 20/10/11 Godzina: 18:20:53 Nick Admina wręczającego: VVr()n@ Nick Gracza zbanowanego: Ryba ;> Uzasadnienie kicka\bana: Czitujesz Treść odwołania: Witam. Dostałem niesłusznego bana.Ponownie proszę o jak najszybsze rozpatrzenie odwołania i ub . Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli) [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'Czitujesz' [AMXBANS] Czas: 'permanently' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '83.25.93.204' [AMXBANS] ======================================== Screeny: http://img528.imageshack.us/img528/5326/detuscan0000x.png http://img249.imageshack.us/img249/5350/detuscan0001a.png http://img37.imageshack.us/img37/4929/detuscan0002s.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Czemu jak dostales ssy od wrony wszedles potem na aktywnym na bf2 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryba Posted November 1, 2011 Author Report Share Posted November 1, 2011 Wstawiłem ss'y. Gdy wrona napisał, że zrobił więcej ss'ów odpisałem mu i poczekałem 1 dzień chyba. No i nic się nie działo to wszedłem. Wstawiłem ss'y, a ub'a nie mogę dostać. Nie rozumiem tego. Czekam na dalszy przebieg sprawy. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 nie odpiszę tak jak chciałem to zrobić bo musiałbym cie zbluzgać a nie chce mi się tyle pisać. powiem tylko że nie powinieneś wchodzić na serwer dopóki na forum nie będzie jasnej wypowiedzi ze masz unb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Wchodzisz pałko na aktywnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Wchodzisz pałko na aktywnym. Tak jak Fleszu napisał wyżej nie odpiszę tak jak chciałem to zrobić bo musiałbym cie zbluzgać a nie chce mi się tyle pisać. Po co się wypowiadasz? Dostał jasną odpowiedź od Flesza, dopóki sam nic nie napisze - niech inni milczą. W szczególności osoby które z tą sprawą nie mają nic wspólnego. Are we clear? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryba Posted November 2, 2011 Author Report Share Posted November 2, 2011 Ta sprawa jest dla mnie nauczką. Czyli mogę rozumieć, że nie ma żadnych szans na unb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryba Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 Jak widać bana nie dostałem za wh lecz za wchodzenie na aktywnym banie. Myślę, że granie na wh jest gorsze niż wchodzenie na aktywnym. Więc chciałbym zapytać czy mogę dostać lżejszą karę? Np. 2 tygodnie bana lub promowanie serwera na innych forach internetowych. Proszę się udzielać. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Kurw koleś wbij sobie to w głowe, że nie masz szans na ub. Grałeś na wh i wchodziłeś na aktywnym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryba Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Nie grałem na wh co widać na ss'ach dzieciaku -.-'. Może ktoś się jeszcze wypowie?:> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Kolejny po co piszesz do kolesia ktory ma bana na forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryba Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Nie dość, że na serwerze gra coraz mniej osób to banujecie prawie niewinnych. Oby tak dalej (czekam aż fleszu po mnie pociśnie :>) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
judas56 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Koleś jak ty włazisz na aktywnym banie to nie masz na co liczyć że cie odbanują Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts