TomplFun Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Nick z Serwera: Tompl Steam ID: STEAM_0:0:44037303 Czas spędzony na Serwerze: Dawniej nałogowy gracz na tym serwerze ,pierwszy na top liście. Gra dzień w dzień przez nie cały rok. Staż gry: 3/4 lata Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem: Składam to padanie ,gdyż na serwerze nie dzieje się najlepiej. Admini wchodzą raz na czas ale najczęściej nie wchodzą! Chciałbym przywrócić ten serwer do takiego stanu jaki był kiedy nałogowo grałem na tym serwerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Napisz podanie według wzoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Po 1 na jakim serwerze chcesz admina.? Po 2 nie jest wedlug wzoru. Po 3 posty. Po 4 czy bylby to serwer bf2 czy cod jestem na nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomplFun Posted November 2, 2011 Author Report Share Posted November 2, 2011 Podanie napisałem jeszcze raz powyżej tego podania:) przepraszam za kłopot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts