N* Wlacz Ciekawosc Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 1.Witam mam propozycje na serwer War3FT. Moim zdaniem ta ruletka jest zbędna a nawet na nie których mapach przeszkadza. Myślę że same moce w War3FT to dużo zabawy bo np mapa 35hp + ruletka = kicha. I czy można by było dodać [voteban na 1godzine] ponieważ rano rzadko są Admini a ludzi z wh/aim sporo. Dziękuję za rozpatrzenie. Może pomogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 wiesz, "ruletka" była od zawsze tak na prawdę na tym serwerze. To jakieś urozmaicenie i bonusy jakie można zgarnąć. a co do vote ban to też raczej odpada bo będzie używany w nie właściwy sposób. chyba nie chciałbyś być zbanowany przez jakieś głupie dzieci a tak właśnie będzie się działo jeśli dowiedzą się o vote ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Aha no w sumie racja to były tylko moje propozycje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 przecież nikt nie mówi że nie możesz ich dawać zawsze to jakiś plus dla użytkownika forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts