Crips Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Nick Crips. Szczegó³y bana Gracz Crips Typ bana SteamID SteamID STEAM_0:0:112114722 Adres IP ukryty Zbanowany 05-11-2011 - 20:22 d³ugo¶æ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód Czitujesz Zbanowany przez admina Zdejm ten Fartuch ! (FleeSzzUuu) Zbanowany na serwerze War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl Poprzednie bany 0 Niewiem za co ban, grałem jaz zwykle (staty bez rewalacji) a tu bez ostrzeżeń dyskusji perm, zero SS-ow ani demka, takie widzimisie adma? Prosze o odbanowanie gdyż nie czitowałem. dziekuje pazdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 hmmm... Juz troche gral na serwie, rzuca sie w oczy ale jakos tak nie do konca bylam przekonana ze ma wh. Z tego co pamietam to mial tez steama, ale roznie to bywa Skoro fartuch nie zrobil Ci screenow, to musialo byc ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crips Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 Mapa to aim_ak-colt wiec po co tam wh? a aima to by było widac, zapewniam ze niegram na czitach, poprostu swoje już pograłem w życiu wiec jakiś skill tam posiadam, co śmieszne byłi w tamtej chwili lepsi ode mnie, i do nich nie było zastrzeżeń? Co najmniej dziwne. Moje ulubione serwy padły, już się tu u Was zadomowiłem wiec przemyślcie sprawe. Dzięki pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crips Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Widze że się nic nie ruszyło w mojej sprawie To moze tak: Dajcie mi UB a przy najbliższej wątpliwej akcji zróbcie SS-y czy demko, i będzie sprawa klarowna i łatwa do zinterpretowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts