Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Nick Crips.

Szczegó³y bana details.gifspacer.gif Gracz Crips Typ bana SteamID SteamID STEAM_0:0:112114722 Adres IP ukryty Zbanowany 05-11-2011 - 20:22 d³ugo¶æ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód Czitujesz Zbanowany przez admina Zdejm ten Fartuch ! (FleeSzzUuu) Zbanowany na serwerze War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl Poprzednie bany 0

Niewiem za co ban, grałem jaz zwykle (staty bez rewalacji) a tu bez ostrzeżeń dyskusji perm, zero SS-ow ani demka, takie widzimisie adma?

Prosze o odbanowanie gdyż nie czitowałem.

dziekuje pazdrawiam.

Posted

hmmm... Juz troche gral na serwie, rzuca sie w oczy ale jakos tak nie do konca bylam przekonana ze ma wh. Z tego co pamietam to mial tez steama, ale roznie to bywa :) Skoro fartuch nie zrobil Ci screenow, to musialo byc ciekawie :)

Posted

Mapa to aim_ak-colt wiec po co tam wh? a aima to by było widac, zapewniam ze niegram na czitach, poprostu swoje już pograłem w życiu wiec jakiś skill tam posiadam, co śmieszne byłi w tamtej chwili lepsi ode mnie, i do nich nie było zastrzeżeń? Co najmniej dziwne.

Moje ulubione serwy padły, już się tu u Was zadomowiłem :P wiec przemyślcie sprawe. Dzięki pozdrawiam

Posted

Widze że się nic nie ruszyło w mojej sprawie :(

To moze tak: Dajcie mi UB :P a przy najbliższej wątpliwej akcji zróbcie SS-y czy demko, i będzie sprawa klarowna i łatwa do zinterpretowania.