tomcio_paluch Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Ponownie nastąpił problem z lvl. Nie wiem co się stało ale gdy chciałem zagrać po 2 dniach nie obecności zauważyłem że na żadnej klasie nie mam 142 lvl który miałem przed przerwą. Screen w załączniku. P.S.: Czasem zdarzało się że poziom "sam" się przenosił na inne klasy;p teraz widocznie wybrał premium.. Szkoda że lvl nie przypisuje się do konta steam;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Najprawdopodobniejszym powodem "przeskakiwania" lvl'u jest to, że inni gracze podszywali się pod Twój nick, bawiąc się przy tym lvl'ami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcio_paluch Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 To jest pewne że się podszywali bo parę razy nawet grałem z takimi osobami, które były na tyle chamskie że nawet wmawiali innym że to ja się próbuje podszyć;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 zara naprawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts