DeagleAngAwka Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 (edited) [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : HULK [AMXBANS] Przyczyna : ' kt ry to juz raz ?? ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 94.181.110.155 ' [AMXBANS] ======================================= Czemu Mam Bana ?? To Nie Muj Nick Nawet i Nie Moje ip muj nick Deagle and Awka:* ForEver <3 ip 46.21.208.5 Prosze o ub Edited November 9, 2011 by hulkster jestes betonem
Agata Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Nie mogles tego normalnie napisac?! skoro nie ty dostales bana to moze dzielisz z kims ip
DeagleAngAwka Posted November 9, 2011 Author Report Posted November 9, 2011 Jako ?? nie wiem właśnie miałem już tak nie raz i się dziwie Proszę o ub Sory Za Czcionke w poscie Bo NIewiedzialem ze taka bedzie
Agata Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 istnieje cos takiego jak ''podglad'', ale ok. Musisz poczekac na hulkster'a.
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 edytuj to swoje odwolanie, napisz wg wzoru i normalna czcionka
Recommended Posts