KoKaInE Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Nick na Serwerze: nT. KoKaInE Wiek: 16 Narazie gram na NS ale niedługo bedzie Steam Staż w Counter Strike'a - 4/5 Lat AMX znam bardzo dobrze miałem swoją siec i na kilkunastu serwerach miał adminów lub H@ adminów wszyscy mnie chwalili ze gram fer i banuje cheaterów. Na serwerze jestem bardzo często gram do puźna,na serwerze gram już jakiś miesiąc. Dlaczego ja ?? Poniewarz nie lubie gdy gram/my na serwerze i wbija taki "TurboBzyk" na wh i aime i na*****ziela bo nie ma admina żadnego. Nie lubie też grać z cheaterami nie tylko ten gracz wymieniony powyżej gra na cheatach dużo graczy sie denerwóje ze nie moga sobie normalnie pograć bo nie ma admina zeby zbanował cheatera a ja jestem prawie 15 godzin na serwerze gram do puzna i wgl. Gram fer, nie obrażam graczy,dobrze dogaduje sie z graczami. Każdy może wam to potwierdzić. Składki na serwe: Tak SMS jak by coś trzabyło zapłacic dopłacic tak 30 zł na miesiąc spokojnie moge wysłać SMSEM. Dziękuję za uwagę Proszę o rozważenie mojej probozycji. Ps: Jeżeli by chodziło o posty albo o coś to postaram sie nadrobic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Polecam gracza na admina bo gra fair i często bywa na servie. Tylko pograw te błedy bo az oczy bola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 zapomniałeś dodać swój link VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.67:27015/top_players/?query=nT.+KoKaInE&Search=Search Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Nie gram na war ale jestem na nie. Po 1 Posty Po 2 Gamatracker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKaInE Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 to muwie ze posty nadgonie co nie ?? pisze poniżej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKaInE Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 no to co ze jestem nisko w ranku ?? to nikomu nie przeszkadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 To że napisałes to nic nie znaczy. Jak nadrobisz posty to bedziesz mial wiekszą szanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 (edited) Nie gram na war ale jestem na nie.Po 1 Posty Po 2 Gamatracker po 3 straszna ortografia, po 4 jakos zle mi sie czyta jego podanie po 5 jak by mial sie klocic z jakims graczem, ktorego zbanowal to bysmy nie wiedzieli ocb. po 6 musisz chyba troche dojrzec. po 7 jestem (na razie) na nie. Edit: Edited November 14, 2011 by grzybek77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts