Paj Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Nick: Paj ?. SID: STEAM_0:0:20041960 Wiek: 30 listopada będzie 18 ^^ Kilka słów o sobie: Nazywam się Adam. Mieszkam w Gdańsku. Interesuje się sportem i Cs rzecz jasna ^^. Chodzę do szkole średniej [ Morskiej ] Ile czasu poświęcasz dziennie na War3: Dziennie po 3-4 godziny (czasami więcej) Dlaczego Ty?: A wiec na serwerze może gram od paru dni. Niektórzy mogą pomyśleć, że za szybko to podania i mogą mieć rację ALE na serwerze jestem dość często odkąd gram. Mam spore doświadczenie w byciu adminem, ponieważ miałem owe prawa na serwerach KampNO (mianowicie DiabloMod) i na paru innych skromnych serwerach, wiec AMXmod mam "obcykany" że tak powiem. Atmosfera na serwerze jest dość wspaniała i dogaduję się z graczami i mam nadzieje, że z wzajemnością ^^. lecz jest to serwer Steam/Nonsteam i potrzeba więcej Adminów, żeby serwer doprowadzić do tkz. ŁADU. Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem na Admina serwera WAR3FT. PS: Bądźcie wyrozumiali, jeżeli chodzi o staż na serwerze. Pzdr. Paj ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Również jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Chciałbym otrzymać powód waszej odpowiedzi, żebym wiedział na przyszłość w czym rzecz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Wydaje mi się że czas na serwerze = http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.67:27015/top_players/?query=Paj+%3F.&Search=Search i tak jak mi mówił hulk żeby cię polubili inni admini. - ale wiem o to jest trudno bo na war3 widuje się tylko Agate i Taczmajesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 -Czas -Posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKaInE Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Jestem na Nie ponieważ: 1- żadko kiedy widuje go na serwerze 2-gra na mapach np 35_hp z bronią Wydaje mi sie ze nie zabardzo nadaje sie na Admina ("zna chociarz AMX ??") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 A wiec nawiązując do wypowiedzi kokaine.. Jeżeli chodzi o używanie broni na mapie 35_hp jest chyba dozwolone jeżeli wpisze się rtd. Wynika to z tego, że inni gracze też tak robią. Moim zdaniem twoja uwaga jest zbędna, ponieważ broni używałem po wpisaniu rtd i wylosowaniu pełnego ekwipunku, po czym zauważając mała liczbę z teamu w którym grałem wpisałem scroll (w tej samej rundzie) i biłem dalej z broni, więc nie widzę w tym jakiegokolwiek problemu. Co do zapytania o AMXmod tak jak pisałem w podaniu: Przez dłuższy okres adminowałem na serwerach KampNO Diablomod. PS: Dziękuję za uwagi napisane przez Adminów. Będę starać się o wypełnienie "obowiązków" wymienionych przez was. Pzdr. Paj ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 A wiec nawiązując do wypowiedzi kokaine.. Jeżeli chodzi o używanie broni na mapie 35_hp jest chyba dozwolone jeżeli wpisze się rtd. Wynika to z tego, że inni gracze też tak robią. Moim zdaniem twoja uwaga jest zbędna, ponieważ broni używałem po wpisaniu rtd i wylosowaniu pełnego ekwipunku, po czym zauważając mała liczbę z teamu w którym grałem wpisałem scroll (w tej samej rundzie) i biłem dalej z broni, więc nie widzę w tym jakiegokolwiek problemu. Co do zapytania o AMXmod tak jak pisałem w podaniu: Przez dłuższy okres adminowałem na serwerach KampNO Diablomod. PS: Dziękuję za uwagi napisane przez Adminów. Będę starać się o wypełnienie "obowiązków" wymienionych przez was. Pzdr. Paj ?. Broń wylosowana z rtd jest dozwolona TYLKO przez JEDNĄ rundę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Uwzględniłem to w nawiasie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Ja jestem na tak, bardzo czesto siedzi na spect i obserwuje cziterow lub pisze mi na steamie, kiedy nie jestem obecna na serwerze. Myśle ze posty by nadrobił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.67:27015/top_players/?query=Paj+%3F.&Search=Search Mysle, ze troszke nadrobilem godzinki, lecz dla niektorych wciaz moze byc ich za malo. Jezeli chodzi o posty, to staram sie nadrobic "zaleglosci", ale tez za duzo ich nie ma, bo udzielam sie tylko wtedy, kiedy mam cos do powiedzenia w danej sprawie .. Wszystko jest do nadrobienia ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.67:27015/top_players/?query=Paj+%3F.&Search=Search Nie no sporo nadrobiłes... udzielam sie tylko wtedy, kiedy mam cos do powiedzenia w danej sprawie .. Wszystko jest do nadrobienia ^^ Udzielasz sie gdy masz cos to powiedzenia w danej sprawie ? -Pisałes do kolesia który ma bana na forum :down: -Wypowiadasz sie w temacie który był założony 2 lata temu:down:... Edited November 15, 2011 by grzybek77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 Byl, ale zaraz jak sie wypowiedzialem ktos mial cos do powiedzenia na ten temat ^^. Co do pisania do typa, ktory ma bana na forum.. Nie wiem o co ci dokladnie chodzi ? Mozesz wkleic ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Proszę bardzo. http://forum.thegames.pl/problemy-z-cs-pomoc-w-cs/4554-zmienione-funkcje.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 Zwracam honor Moj blad, ze nie zauwazylem, czy koles jest zbanowany. Bede pamietal na przyszlosc, zeby ogarniac takie rzeczy ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Slucham ? ^^ Za kazdym razem, kiedy widze cheata pisze o tym Agacie poczym ona spec kogos i sie ze mna zgadza wiec o co chodzi ? Mozesz jakos jasniej wyjasnic ? Na przykladzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ja właśnie nie wiem co ten mani chce osiągnąć bo chyba tylko kogoś osądzić ale po czym >?< eN* Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ja właśnie nie wiem co ten mani chce osiągnąć bo chyba tylko kogoś obrazić że nie odróżnia skilla od czita >?< * Poprawka / a nawet nie wie ze ty też pomagasz w tym admina np steam / forum....... eN* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Twoj nick ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Heheh dobry mani jestes nie pamietasz swojego nicku ;>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 W takim razie nie mamy o czym rozmawiac. Jak chcesz dyskutowac na ten temat, to nie tutaj Pzdr. Paj ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Kur. to jest podanie nie jakiś offtopic idźcie se na GG. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 (edited) Dlatego napisalem to, co widac w ostatnim moim poscie. Nie mam zamiaru sie tutaj wyklocac. Prosze o kontynuowanie mojego podania. Edit:No i bardzo dobrze. Edited November 19, 2011 by grzybek77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 19, 2011 Author Report Share Posted November 19, 2011 Prosze o rozpatrzenie do konca mojego podania, podac ostateczna decyzje i close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts