Tomi_7 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Witam. Jest możliwość zrobienia nicku na hasło? Sprawdzam dzisiaj ranking i nie wiem skąd u mnie wzięło się samo ponad 1100 fragów skoro wczoraj nabiłem równe 1000.Również jak wbiłem na serwer to jakaś podszywacz leciała na nicku Paj.'a na wh i aim'ie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Polecam : http://forum.thegames.pl/sprawy-organizacyjne/17875-rezerwacja-nicku-podejscie-ii-najlepsze.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 o ktorej godzinie? Jak ja wczoraj chyba caly dzien z paj'a gralam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi_7 Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 o ktorej godzinie? Jak ja wczoraj chyba caly dzien z paj'a gralam. coś pod wieczór dokładni nie pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Tomi ja sie z Tobą zgodze bo 4-5 temu widzialem jak Paj ?. jechal na dopalaczach [ mam nagrany filmik w hypercam jak cos ]. Pozniej sie go nieslusznie czepialem na servie, ze za dnia gra normalnie a wieczorami gra na cheatach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi_7 Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Dobra niech jakiś moderator/admin powie cz da radę zrobić nick na hasło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcio_paluch Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 przeciez jest teraz mozliwosc wykupienia haslo na nick to nie wiem po co sie pytasz;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Co do dnia wczorajszego zauwazylem, ze ktos gra na moim nicku. Niestety Agaty juz nie bylo i nie mialem komu tego powiedziec... Mow mi doktorze juz duzo razy mowilem .. wez paru adminow jakiegos dnia, albo chociaz jednego i nie robi ss'y w kazdej chwili w nieoczekiwanym momencie.. Steama mam od 2008r wiec prosze nie zarzucaj mi skargi o "dopalacze" (w razie co chodzi mi o staz gry i skill jaki zdobylem podczas tych 3-4 lat) poza nawiasem mowiac i tak slabo gram jak na tyle czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi_7 Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 przeciez jest teraz mozliwosc wykupienia haslo na nick to nie wiem po co sie pytasz;d Wykupienia?!!Omg co to jest...żal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 nie wiesz co to wykupienie ? - dlatego, że jak wspominałem my płacimy za każdy dodany nick z hasłem, nie nasz wymysł. Po prostu staramy się poprawić bezpieczeństwo waszych postaci i dodajemy różnie możliwości. Gdybyśmy mogli wam dać to za darmo i uwierzcie że tak by właśnie było. z drugiej strony jedyne 10 zł sms to nie jest jakaś wygórowana cena za spokojną grę. zawszę można poprosić mame/tate a nawet i kolegę czy innego znajomego który zapłaci nam to przelewem, wtedy cena ulega zmianie na mniejszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Paj ?. pierwsze slysze ze mowiles tak do mnie ;D ale ja ostatnio czesto siedze na specu i obserwuje graczy, wiec jak zauwaze ze ktos smiga na Twoim nicku to zrobie SS'y. Sorry ze zarzucilem Ci ze grasz na haxach ale wczesniej po prostu nie wiedzialem ze są takie motywy, ze ktos sie za kogos podszywa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Ja sie tym zupelnie nie przejmuje Kazdy ma swoje zdanie. Nie raz juz bylem banowany na innych serwerach za wh, bo walilem skany na np dd2.. A i dziekuje za to, ze bd robic ssy Glownie to chodzi o graczy steam.. Wtedy latwo zauwazyc, czy ktos sie podszywa (np. wejdzie z non steama na kogokolwiek nick) Niestety nie da sie za bardzo poradzic jak non steam podszyje sie pod nonsteam.. Wtedy jest maly problem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts