Jump to content
TheGames.PL More than games

Nowe mapy?  

10 members have voted

1. 1. Nowe mapy?

• Pewnie, ze tak! :)
      9
    • Wystarcza te, co sa :(
      1

Recommended Posts

Posted

No wiec przydałoby sie troche urozmaicic serwer i dodac pare nowych map. Co wy na to ? Jezeli jestescie za, skladajcie swoje propozycje, a co z tego bedzie, to juz rozwazy gora :)

Posted

- de_piranesi

- de_russka

- de_silentoperation

- de_irak

- de_cpl_mill

- de_dustyaztec

- cs_assault_upc

- cs_deagle5

- cs_assault_santa (juz niedlugo nieg bd padac, wiec mozna taka mape wrzucic :D)

- awp_india

- awp_map

- fy_snow

- de_dust2002

Jezeli jakas mape juz jest, to nie zwracajcie na nia uwagi :) i napiszcie odrazu ^^

Pzdr. Paj ?.

Posted

Ale nie bedziemy robic ankiety na niewiadomo ile map :) W ankiete wsadzimy te, ktore beda sie najbardziej powtarzac i zdaniem adminow byłyby odpowiednie.

Posted

siema:) a wiec tez sie zgadzam zeby byly inne mape wkurza mnie to ze ludzie wybiera mape i nawet nie wiedza jak ona wyglada a po chwili wpisuja RTV a wiec ja sie pytam po co chciales ta mape a teraz chcesz ja zmienic i cisza...........:)

Posted

fajny server i niech tak zostanie. duzo jest map i jest specjalna stronka do tego, znajde ja i podam linka . a moze nawet powieksza sie sloty :):) mam nadzieje ... hehe:):)

Posted

Paj aim_crazyjump3 niech zostanie niezla mapa moim zdaniem, cieszy sie poparciem wsrod graczy. Mow mii doktorze na 35hp_ najczesciej są lamane zasady, ale nie wyobrazam sobie war3ft bez takich map...

Posted

Paj masz racje taka mapa na 16 osob to troche przesada, ale nie wiem czemu graczom to nie przeszkadza. Czasami na serwerze nie ma zajetych wszystkich slotow i warto wtedy ja wybrac. Skoro gra na takiej mapie satysfakcjonuje ludzi to juz nic z tym nie zrobimy.