Jump to content
TheGames.PL More than games

Skarga na Agate!

SunG
 Share

Recommended Posts

Witam jestem SunG

I składam skargę na admina Agata ponieważ zbanowała mnie za przeklinanie ale nie na 1h czy tam dzień tylko dała mi perma a dlaczego przeklinałem dlatego że gracz miał AK47 na 35 hp. Zrozumiał bym ban na 1h na dzień ale nie perm !

Jeszcze napiszę odwołanie

oj sung, cos ci sie pomylilo. Dostales wczesniej bana na godzine, za to jak sie odzywales - mapa dd2. przy wyjsciu z serwera napisales mi - ty kurwo. Ja odpisalam - perm. Jak zobaczylam cie na serwie, wbilam i dalam perma. Szczyt wszystkiego abys tutaj jeszcze skargi pisal! Zadna pomylka nie zaszla.

Haha. Chyba smieszny jestes ze ja bede prosila kogos , zeby grzebal w logach serwera a pozniej ty napiszesz przepraszam... pozatym, wyzwales mnie nie wtedy kiedy dostales perma, tylko po tym jak dostales bana za brak kultury na 1h! Zostaje chwila czasu, wiec ja wykorzystales. Nic nie bede ci udawadniac. Bede chciala to zamkne temat i tyle z twojego pisania.Pozatym, masz alzheimer'a? Ze nie pamietasz jak napisales? Bo nie rozumiem tego. w kazdym badz razie, ja dobrze pamietam jak napisales. Za obraze admina - tydzien, ale jako ze w chwili obecnej, kiedy dostales bana, dalej na niego nei reagowales to sie przedluzyl. Pozatym, z obraza to troche przesadziles, to nie bylo zwykle - ''debilka'' itp. Kurwe to sobie mozesz znalezc gdzies blizej, nie chce bys nie grzeczna i uswiadamiac gdzie.

Edited by Agata

To chyba ty chcesz kogoś w konia zrobić. A i za obrazę admina jak dobrze pamiętam jest 7dni a nie perm

... i nawet jeżeli napisałem "ty kurwo" to Cię przepraszam ale przesadziłaś z tym permem a i udowodnij że Cię tak nazwałem !

Nie wiem czy to tak do konca sa przeprosiny, bo z jego wypowiedzi wynika ze sie wypiera nadal. pozatym , dostal najpierw bana na godzine za brak kultury, pozniej ponowil to wyzywajac mnie, kiedy weszlam na serwer zeby dac mu tego perma, to znowu bylo - ''kurwa, jebane cioty strzelaja ''.

ok, odnawiaj :-)

Tylko ciebie bo przed toba dawalam kick'i. pozniej ciebie ostrzeglam a ty wyskoczyles z jakims tekstem w stylu ze masz wyjebane na to.

Dla jasnosci to powinienes miec jakas kulture w sobie a nie zachowywac sie jak wiesniak. Zeby po banie ktory trwal TYLKO godzine, wyzwac mnie od kurwy. Albo jestes dzieckiem, albo masz cos z glowa. pozatym, ja mialam cie prosic czy co ? bo nie rozumeim teraz tego... prosic, udawadniac, i co jeszcze? i moze przepraszac? Zwracalam ci kilka razy uwage, nie reagowales to dostales bana, malo tego ze nie reagowales, to jeszcze zlekcewazyles go. Nie napisales - no kurwa znowu strzelaja na 35hp, tylko tak jak ja napisalam. Najgorzej wkurza mnei to, ze na zywca tu klamiesz.

Edited by Agata

Dla mnie to jest totalny bezsens. Po co otwieranie spowrotem tego tematu.. Zeby inni gracze widzieli ze maja sie buntowac? / Nie banuje nikogo bez powodu, jeszcze nikt u mnie za kulture nie dostal perma,(do teraz) albo nawet rzadko sie zdazal ban na tydzien.. Czyli widocznie zasluzyl. Revo, proponuje wejsc Tobie na serwer, pograc ze 2-3 godzinki i zobaczysz co sie bedzie dzialo :-) Szczegolnie w godzinach po poludniowych. Jak kazdy wyzywa kazdego od pedala cziterskiego itp. Gdy zobacza ze moga sie w ten sposob buntowac to juz calkiem, beda robili co chca a z serwera bedzie dupa, bo dzieciaki zaczna rzadzic.