Yo-s4- Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 (edited) Niedawno przeglądałem Youtube.pl zauważyłem że jest mało filmików z modem Warcraft w ten sposób można ściągnąć a sądzę że jak umieścimy filmik na paru znanych stronach to może to przynieść dość duże korzyści . Nagranie nie powinno być trudne wystarczy trochę poobserwować Ynex-a, Thermal'a ,John'ego, Fleesz'a, Maj-ę, Netra, Bennego, Avaj'a, Qu!ck shot'a Taczmajes'a czy Racę. powinna się tym zająć osoba co się w tym kręci i potrafi robić tego typu rzeczy jak obróbka filmików na przykład w Vegas. Ps. sory za błędy w nicku Edited February 16, 2010 by Ynex błędy w nickach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Bardzo ciekawy pomysł, ja nie mam nic przeciwko aby mnie nagrywano, tylko pozostaje kwestia tego kto ma nagrywać nas i obrobić film. Zna ktoś jakąś osobę która się na tym zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Jaka świnia nawet mnie nie umiescił co do pomysłu jest ciekawy nie powiem lecz trzeba znaleść osobe która to zrobi napewno nie ja bo nie mam zielonego pojęcia o tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) No bardzo ciekawy pomysł Każda rasa reklamowana przez 1 gracza np Ynex - Undead i jego zakichana kosa i loty Ja - Human i teleporty z kampami Netro - Shoadow hunter ... itd itp ktoś kto się zna nagrywa demka a potem montuje najciekawsze akcje ... tylko ze to BARDZO DUŻO pracy jest i trzeba się na tym DOBRZE znać :/ Edited February 17, 2010 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Racja, niegłupi pomysł, tylko wykonanie ciężkie. Ja w WMM się kiedyś bawiłem. Jednak nie wiem jak dokładnie przekształcić plik .dem z CS'a na plik multimedialny .. Jednak mam znajomego co się tym zajmował, może On mi to wytłumaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo-s4- Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 Sory Shocker mój mistrzu Wiem żę pomysł dobry bo mój moge się popytać znajomych lecz nie sądze by ktoś wiedział jak się to robi w razie "wó" dam znać i trzeba by było już zbierać demka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Pomysł i dobry. Mam w brut demek cziterow cos sie dobierze ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Kolega zapodał mi bardzo przydatną stronkę z tutorialami jak robić takie filmiki .. NetMovies.PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts