Overbizz Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Admin : N* wlacz ciekawosc steam id : STEAM_0:0:28097289 nick w grze : Sanczo pansa dzisiaj o 22:43 powód czitujesz ss : http://www.speedyshare.com/file/P8E4N/cstrike-polish.rar nie wiem czy był ban ale miałem wrzucic ss to wrzucam : D . Nie wiem czy to cos da ale teraz admin zrobil mi ssy i jakoś są czyste. A wtedy dostalem bana bez dowodow na nicku Overbizz http://forum.thegames.pl/war3ft-odwolania-od-banow-ze-screenyami/16969-odwolanie-od-bana-overbizz.html Prosze o ub tu i tu jesli da rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Prosiłbym o wrzucenie ss'ów na imageshack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Zrobiłem ci 5ss ale miałem problem z daniem ci bana przez amx wiec Mariusz dał ci bana przez bl. Daj ss według wzoru bo jestem ja i jak zapewne Mariusz bardzo ciekawi. eN* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 czyli nie dostales ub ? Mam namysli wczesniej, jak grales na nicku overbizz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Bana tez nie dostal bo przez BL nie moglem mu dac. Ten Sid ma bana, nie wiem jak wszedles. A poprzedni ban od flesza nie jest wyjasniony. Edited December 2, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overbizz Posted December 2, 2011 Author Report Share Posted December 2, 2011 http://imageshack.us/g/202/dekabul0005n.png/ prosze a co do nicku Overbizz to nie dostałem ub, admin banujący ostatecznie nie zadecydował : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overbizz Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 prosiłbym o w miarę szybkie rozpatrzenie tego tematu ponieważ chciałbym juz pograć a troche juz czekam. Chce uniknąć rówież poprzedniej sytuacji gdzie mój temat odszedł w niepamięć i musiałem zmieniać nick ; ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 sanczo ale ty resetujesz co chwile ip. Przedwczoraj pytalam sie czy dostales ub, to nawet ciezko bylo odpisac i po prostu sobie grales. Wiec czego Ty od adminow oczekujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overbizz Posted December 5, 2011 Author Report Share Posted December 5, 2011 Odpisać akurat odpisałem, napisałem "nie", było to na początku rundy, wtedy akurat dużo osób coś pisze tak więc mogłaś nie zauważyć. IP to akurat zawsze mi się zmienia jak włacze i wyłacze router przy odpalaniu kompa : ) Grałem dlatego że bana w amxbans nie ma. Oczekuje od was jedynie sprawdzenia skrinów i przyzwolenia do grania na war3fcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 znajdujesz sie na banliscie. Szczegó³y bana Gracz Overbizz Typ bana SteamID i/lub adres IP SteamID STEAM_0:0:28097289 Adres IP 79.163.148.31 Zbanowany 06-11-2011 - 12:00 d³ugo¶æ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód czitujesz Zbanowany przez admina fleeszzuuu Zbanowany na serwerze Strona WWW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overbizz Posted December 5, 2011 Author Report Share Posted December 5, 2011 No tak jeżeli chodzi o "Overbizz", tak więc proszę o UB na tym nicku. Wtedy Admin SS nie zrobił, luci też nie, ewidentnych czitów też nie było widać, tylko odrazu ban oparty na oskarzeniach innych graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Poczekamy, niech sie wypowiedza inni admini i oczywiscie ten od ktorego dostales perma bez ss'ow, co o tym sadzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overbizz Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 prawie drugi weekend mija i nic. Rozumiem, że znowu mam zmieniać nick i expić od nowa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Twoje gadanie mowi samo za siebie wtedy ub nie dostales i teraz rowniez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 prawie drugi weekend mija i nic. Rozumiem, że znowu mam zmieniać nick i expić od nowa ? bezsensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Kawałek odpowiedzi z twojego poprzedniego odwołania admin nie musi robić ss jeżeli jest to ewidentny aim/whzakładam, że była to na tyle czytelna sytuacja, że nie było takiej potrzeby poprzedni ban nie został zdjęty a dostałeś drugiego. unb niema także teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overbizz Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 Ah ludzie, grałem na tym serwie juz sporo czasu, na mikro się zawsze gadało, na steamie nawet dodałem Agate do znajomych, że jakby jakis czit to bym pisał, no ale nie zdąrzyłem bo sam dostałem bana za "dopalacze". Coś z wami trudno się dogadać. No ale co to dla was jeden gracz wte czy wewte see ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts