Jaszczomp10 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Nick: Jaszczomp10 Wiek:19 za pare miech 20 ^^ Steam_ID: STEAM_0:0:40410489 Staż w CS: 8 Lat Datę rejestracji na forum: dzisiaj ale gram na serv dużo czasu Od kiedy u Nas grasz - 3miechy może więcej Powód ubiegania się o Admina: Jestem dobrym graczem byłem moderatorem /adminem wielu serwerach np Csbydgoszcz gram na serwerze prawie cały dzień napisałem podanie ponieważ nie ma admina przeważnie na serwerze i grają boty z wh aim . Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Niech admini i gracze sie wypowiedzą Wysokość składki oraz częstotliwość : Sms ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 gram na serwerze prawie cały dzień To duzo.. Odp: Nie...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Jaszczomp - spoko. Tylko najbardziej rozwala mnie to, ze wszyscy jako powod wymieniaja brak adminow na serwerze, jednak gdy juz go dostana to przestaja sami grac. ( nie bede wymieniala teraz nikogo ). Ja narazie tez na nie. Pozatym - http://www.gametracker.com/player/Jaszczomp%2010/193.33.177.67:27015/ Wiec jak to jest z tym calym tygodniem ? :-) Troche malo godzin.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Jetsem za duzo gra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts