Jaszczomp10 Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Nick: Jaszczomp10 Wiek:19 za pare miech 20 ^^ Steam_ID: STEAM_0:0:40410489 Staż w CS: 8 Lat Datę rejestracji na forum: dzisiaj ale gram na serv dużo czasu Od kiedy u Nas grasz - 3miechy może więcej Powód ubiegania się o Admina: Jestem dobrym graczem byłem moderatorem /adminem wielu serwerach np Csbydgoszcz gram na serwerze prawie cały dzień napisałem podanie ponieważ nie ma admina przeważnie na serwerze i grają boty z wh aim . Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Niech admini i gracze sie wypowiedzą Wysokość składki oraz częstotliwość : Sms ;-)
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 gram na serwerze prawie cały dzień To duzo.. Odp: Nie...?
Agata Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Jaszczomp - spoko. Tylko najbardziej rozwala mnie to, ze wszyscy jako powod wymieniaja brak adminow na serwerze, jednak gdy juz go dostana to przestaja sami grac. ( nie bede wymieniala teraz nikogo ). Ja narazie tez na nie. Pozatym - http://www.gametracker.com/player/Jaszczomp%2010/193.33.177.67:27015/ Wiec jak to jest z tym calym tygodniem ? :-) Troche malo godzin..
Recommended Posts