Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Tak jak czytam posty innych sławnych ludzi z kolorowymi nickami to dochodzę do wniosku że wam po prostu jest dobrze tak jak jest, tylko proszę dajcie nazwę chit war3ft, nikt się nie kłuć tak jak masz nazwę tematu "żale" wiec się żalimy a nie kłócimy... niech Moderator forum zamknie ten dział.

Pozdrawiam i już się nie udzielam nikomu tu na niczym nie zależy

Ps. Pozdrowienia dla sławnych ludzi...

Posted

nitro forum jest zeby dyskutować przypominam kilka osobom :)

pewnie aż do teraz h@ nie wgrał tego pluginu a 20 min temu grał typek z aim i co to za gra ?

Nie możecie dać 2 adminów na próbę ? jeżeli ktoś będzie sprawował to niech zostanie omg .

Posted

Nitro :) przeczytaj uwaznie jeszcze raz to, co napisalem :) Odwolalem sie do kilku waszych odp :)

A tak jezeli chodzi o Adminow, to nie dostrzegam widocznych zmian w tym kierunku. Podan malo, a jak ktos zlozy ma przegrane kilkanascie godzin :) (tak jak ja, no ale troche nadrobilem tego wszystkiego)

Posted

hehe no wiem że idą święta ale na pewno ktoś bedzie grał na war3 bo ja na pewno bede a bym nie chciał grać z cziterownią w sumie przed chwila graja ja z 55175500 chyba nie wiem czy dobrze napisałem ale z pamięci to ja wyszedłem z serwera bo sie nie opłacało grać:

teraz napisze kto ma wh i aim:

all team

<><.

obrada coś tam

M4a1

i jeszcze tam pare typów no ja juz wiem z pamięci bo grałem z nimi. ;-)