Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Jak już większość z was zauważyło steam wprowadził świąteczne promocje na wiele różnych gier.

Wielu z was to zauważyło, a większość nie sprawdziła do końca.

A więc jak w temacie. Steam rozdaje gry za robienie zadań.

Za każde wykonane zadanie możecie dostać darmową gre STEAM lub kamień świąteczny.

7 kamieni/węgla świątecznego po Crafcie da nam darmową gre na platformę steam.

Wystarczy wejść w zakładkę SKLEP

Gdy już wejdziemy do sklepu widzimy duży napis "Steam Holiday Sale" i pod tym są 4 zakładki - wchodzimy w 4 zakładkę. (The Great Gift Pile) albo (Kupa wspaniałych prezentów czy jakoś tak)

Następnie pokaże na się okno czy chcemy wziąć udział w tym całym wydarzeniu. Oczywiście klikamy zaczynajmy czy coś w tym stylu (brak screena ponieważ ja już to zrobiłem)

Potem już to zrobimy powinna nam się pokazać lista z zadaniami. Każdego dnia są dodawane inne. Nie musicie się martwić że nie zdążyliście wykonać jakiegoś. Zadania z dnia poprzedniego można wykonywać normalnie.

Podpowiem wam że na chwile obecną są do zrobienia 2 zadania, dzięki którym możecie dostać grę lub świąteczny węgiel.

Oto one :

Zadanie nr 1. Zadanie jest z dnia 19DEC!

Zadanie nr 2. Zadanie jest z dnia 21DEC!

Zadanie nr 3. Zadanie jest z dnia 20DEC!

!UWAGA! odnośnie 3 zadania Sciagamy gre i musimy iść do głównego miasta (prawy gorny rog) i dostac sie do PVP areny (takie 2 różowe mieczyki i wybrać lockdown) aby tego dokonać należy uzbierać 200 koron ($$ przez zabijanie potworów) następnie gdy znajdziemy się na arenie należy podnieść śnieżkę z ziemi i trafić w typa i tyle ;-).

Mam nadzieje że komuś się poszczęści ;3

Parę osób dostało ciekawe gry typu HL2 czy Portal2

Ja sam osobiście na razie dostałem jakieś 4 węgle (od kumpla dostałem 2)

Są hiperłącza do screenów jcb.

Poradnik zaczerpnięty z Stąd i troszkę mojego wkładu

Edited by grzybek77