fRyt-e-k Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Witam. Zgłaszam skargę na administratora serwera war3 Thegames TaczMajEs, który nie ma preferencji do tego, aby mieć to stanowisko które posiada. Jest to niezrównoważony człowiek, który szuka spinki wszędzie, gdzie może. Dostałem bana na 120 minut (2h) za zabicie gracza z ak na mapie 35hp_2. Czytałem regulamin przed graniem na tym serwerze jak i po dostaniu bana. Cytuję : ,,Na mapach typu Aim, Awp i Knives możesz grać bronią otrzymaną z RTD tylko przez 1 rundę;" Nie przenosiłem broni na drugą rundę. To samo administrator publicznie spinał się z graczem - ahhaaa - z powodu tego, że ten go zaatakował w plecy. Czy to normalne ? Po zaatakowaniu go z mojej strony w plecy (z tego powodu, że ten użytkownik nie jest zbyt uważnym graczem) miał jakieś sapy do mnie. Taka osoba nie jest ani odpowiedzialna, ani nie spełnia kryterium admina na żadnym serwerze. Proszę o rozpatrzenie mojej skargi. Z pozdrowieniami fRyt[e]k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Niestety skarga zostaje odrzucona - brak akapitów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 niestety frytek... ban raczej słuszny;P grałem w tym czasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRyt-e-k Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 Przeczytałem regulamin któryś raz. I nie ma żadnego punktu ani pod punktu w której jest przynajmniej wzmianka o tym za co ja bana mam. Wymyślanie taczmajesa. @2up. Po co sobie posty nabijasz? w inny sposób nie umiesz ? Udzielaj sie do tematów w których możesz coś wnieść, a nie pisac ze akapitów nie ma. nie wiem czy to był jakiś żart, ironia czy coś w tym stylu ale nie zrozumiałem. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Dlaczego 1vs1 ? także proste Umiesz grac ? ! Fleszu umie, Johny umie (ja, nie koniecznie ) i co z tego jak jako dobry gracz zostaniesz sam i leci na Ciebie 4 ogarniesz ? moze uda Ci się wyciąć ich, ale gra nie będzie Ci sprawiać przyjemności, będziesz się bardziej wkurwiać na to ze Cie ktoś pocisnął w plecy czy dopadło Cie 4 Noże sprawdzają Twoje umiejetności posługiwania sie nim i jest powiedzenie kiedy ludzi kupa i Herkules dupa Bron byla po zabitym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Frytek.. Na spokojnie tez mozna to wszystko wytlumaczyc nie spinaj na forum, bo sobie niepotrzebnie nagrabisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 k;36103']Po co sobie posty nabijasz? w inny sposób nie umiesz ? Udzielaj sie do tematów w których możesz coś wnieść' date=' a nie pisac ze akapitów nie ma. nie wiem czy to był jakiś żart, ironia czy coś w tym stylu ale nie zrozumiałem.pozdrawiam[/quote'] Nie, nie umiem. Tutaj trwa wyścig szczurów a do wygrania jest paczka żelków HARIBO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Ahahahahahaha! - sory, nie moglem sie powstrzymac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Zelkow Haribo?? To ja sie z wami nie scigam :/ nie przepadam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRyt-e-k Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 Regulamin serwera WAR3FT war3.thegames.pl Całkowity zakaz używania programów oraz skryptów wspomagających grę (wszelkiego rodzaju wh, sh, aimy, wtc.); Zabroniony celowy TK (Team Kill - zabijanie członków własnej drużyny): Celowy TK będzie podlegał karze wg. Tabeli Kar; Przypadkowy TK nie będzie podlegał karze po przeproszeniu; Bardzo częsty przypadkowy TK będzie podlegał karze wg. Tabeli Kar; Floodowanie jest zabronione, zarówno na czacie jak i przez 'voice communication'; Przestrzegamy zasad kultury gry oraz kultury osobistej; Nie używamy Nick'ów zawierających: Treści rasistowskie; Przekleństwa; Tylko znaki specjalne @ # 4 () <> ! ? /\ ... etc.,; Reklamy innych serwerów/stron; Powszechnie uznawane za obraźliwe i wulgarne; Nie obrażamy graczy na serwerze: "lamko", "noobie", ... itd.; Nie obrażamy Adminów; Nie wykorzystujemy bugów map; Nie chodzimy po teksturach (Tekstura - miejsce na mapie z którego widać przez ściany); Realizujemy cel mapy; Nie reklamujemy innych serwerów; Gramy na mapie wyłonionej przez głosowanie; Na życzenie graczy Admin może zmienić mapę, powtórzyć głosowanie z innymi mapami; Na mapach typu Aim, Awp i Knives (1hp,35hp...) CAŁKOWITY ZAKAZ rzucania HE; Na mapach typu Aim, Awp i Knives (1hp,35hp...) MOŻNA się teleportować (ale nie na resp); Na mapach typu Aim, Awp i Knives możesz grać bronią otrzymaną z RTD tylko przez 1 rundę; Jeżeli otrzymasz od RTD bonus: Godmode, Luke Skywalker, Zeusmode, Invisible God, Invisible Normal, - zabijasz TYLKO nożem; Na mapach specyficznych typu cs_deagle5 na górnym poziomie tylko nożne, na dolnym dozwolone wszystkie bronie; Na mapach specyficznych typu cs_deagle5 ZABRANIA się strzelania z poziomu górnego na dolny i z dolnego na górny; Na mapach typu Aim, Awp, Fy, etc. NIE STRZELAMY z respa; Możemy odrodzić się 2 razy na rundę. * Decyzje podjęte przez Adminów nie podlegają dyskusji; Skargi na Adminów, uwagi, odwołania, składamy na forum wg. schematów do 3 dni od daty wydarzenia****. Zakazane multirespienie się za pieniądze z banku**# Prosze o przeczytanie oraz pokazanie mi punktu (tekstu) gdzie jest opisane cos o broni wziętej od zabitego ? Nie ma ? Ojc. Gram troche tutaj i przy większosci adminów zawsze grało sie ze mozna miec tą broń przez 1 runde tak jak to opisane w regulaminie. Więc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 k;36141']Prosze o przeczytanie oraz pokazanie mi punktu (tekstu) gdzie jest opisane cos o broni wziętej od zabitego ? Nie ma ? Regulamin znamy. Więc również wiemy co wolno a czego nie. k;36141']Ojc. Gram troche tutaj Uwierz mi' date=' gramy tutaj o wiele dłużej od ciebie. k;36141']przy większosci adminów zawsze grało sie ze mozna miec tą broń przez 1 runde tak jak to opisane w regulaminie. Więc? Powiedz mi, kim są ci wspaniali admini co na wszystko pozwalają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 nie wiem co chcesz osiagnac ta skarga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 nie wiem co chcesz osiagnac ta skarga... Pewnie chce Cię skazać na wieczne potępienie, a w najgorszym przypadku tylko na utratę uprawnień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRyt-e-k Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 RaCa miałem skomentować to co piszesz, no ale. Jak pewna osoba powiedziała, nie będę schodził do poziomu takich jak Ty. Powtarzam, gdzie to jest w regulaminie ? Bawicie się w hosting serwerów, a nie robicie to co do Was należy. Okey, można spotkać wielu adminów serwerów którzy się nim należycie opiekują. Paj, Agata, kiedyś N, grzybek. A wy co ? Piszecie na forum zbędne komentarze, które nic nie wnoszą. Spamujecie jak niedoroby. Napisałem skargę na jednego z adminów, to jako wysoko postawiona osoba jaką jesteś zapewne Raco, powinieneś albo skierować Tacz'a do wyjaśnień, albo z wolna wyjaśnić użytkownikowi (czyli mnie) dlaczego tak a nie inaczej. Jeżeli nie umiesz, nie jesteś w stanie tego zrobić to co Ty tu robisz? Nie jestem kurwa jakimś dzieciakiem, który pod wpływem sił które są jedynie tutaj jakieś wyżej postawione, skule ogon i schowam się w kącie. Za duże mam doświadczenie. z pozdrowieniami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) k;36233']RaCa miałem skomentować to co piszesz' date=' no ale. Jak pewna osoba powiedziała, nie będę schodził do poziomu takich jak Ty. [/quote'] Po pierwsze, kurwa, nie RaCa tylko Raca, nie jestem pokemonem i nie mówi się Ra-ca tylko, jednym słowem Raca. Zresztą, dla ciebie Pan. Po drugie, do poziomu takich jak ja? Czyli, że ja zaniżam poziom forum i serwera? Czyli, że jestem tępym imbecylem, który nic nie rozumie? k;36233']Powtarzam' date=' gdzie to jest w regulaminie ? [/quote'] Nie ma napisane, ale jeśli admin mówi żeby tak nie robić to się go słuchasz i tego nie robisz. k;36233']Bawicie się w hosting serwerów' date=' a nie robicie to co do Was należy. [/quote'] Robimy, tylko ty tego nie widzisz. Mamy kilka serwerów i jedym bardziej pasuje bf2, innym war3 i jeszcze inni nie mogą się rozdzielić i być w 2 miejscach w tym samym czasie. k;36233']Okey' date=' można spotkać wielu adminów serwerów którzy się nim należycie opiekują. Paj, Agata, kiedyś N, grzybek. A wy co ? Piszecie na forum zbędne komentarze, które nic nie wnoszą. Spamujecie jak niedoroby.[/quote'] Nie wiem, z tego co widzę w profilu to masz 15 lat. Czyli chyba nie rozumiesz, że niektórzy mają ważne zajęcia na uczeli bądź sesję do egzaminów. Nie wspominając o pracy. Także, proszę cię bardzo, jeśli nie wiesz o co chodzi to się kurwa zamknij. k;36233']Napisałem skargę na jednego z adminów' date=' to jako wysoko postawiona osoba jaką jesteś zapewne Raco, powinieneś albo skierować Tacz'a do wyjaśnień, albo z wolna wyjaśnić użytkownikowi (czyli mnie) dlaczego tak a nie inaczej. [/quote'] "Jako wysoko postawiona osoba", tak? - Taczu ma takie same uprawnienia co ja - czyli także jest "wysoko postawioną osobą". Czyli, jeśli dwie "wysoko ustawione osoby" mówią ci, że coś jest zabronione to, logicznie myśląc, TO JEST ZABRONIONE. k;36233']Jeżeli nie umiesz' date=' nie jesteś w stanie tego zrobić to co Ty tu robisz? [/quote'] Jak to co? Jak to w administracji - siędzę i nic nie robię, pobieram pensję i siedzę na dupie, kurwa ... k;36233']Nie jestem kurwa jakimś dzieciakiem' date=' który pod wpływem sił które są jedynie tutaj jakieś wyżej postawione, skule ogon i schowam się w kącie. Za duże mam doświadczenie.[/quote'] No nie wiem, czy skarga za bana na 2 godziny nie była pisana pod wpływem emocji/amoku. Do lwa kurwa, do lwa? [video=youtube;udalSbJ1nno] Edited December 30, 2011 by Raca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts