psychostats Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : PsYchoSTATS [AMXBANS] Reason : ' ssy wrzuc *6 ) ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 78.154.71.89 ' mam 3 SSy i jak widzialem ponizej w postach klienciki tez mialy po 3x ssy wiec to chyba wasz blad nie moj , bo ja na bank nie mam 5' http://imageshack.us/photo/my-images/412/dewestwood0005au.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/444/dewestwood0006z.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/443/dewestwood0007n.png/ wezcie lepiej zobaczcie ile wy ssow robicie , a nie pozniej czystym osobom nie dajecie ub mlotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 (edited) mlotek to jestes ty. bylo 6 ssow i tyle masz wkleic. spepcjalnie napisalam w ''powod''.czekamy a na pierwszym ssie, to czarne kolo cel. co to ma byc? Edited December 29, 2011 by Agata Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRyt-e-k Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 przerabiasz ss. wszyscy to wiedzą. Czitujesz na 99% mapach na których grasz. Ci co grali na buzzkilu wiedza, ze jak placzesz wbijasz na nick ,,tak to ja" i odpalasz sh i jedziesz. Mam demko jak czitujesz i poznalem Cie po glosie. ban dla psychostats. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
psychostats Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 kurwa agata matole mowie ci ze mi 3 ssy "zrobilas" ,kurwa zobacz sobie w logach nawet ze 3 byly... albo niech H@ zobaczy ile razy byly robione proste? ja mam 3 ssy a te czaRNE to skad mam wiedzeic? pewnie cos wybuchlo nie wiem... a ty frytek wrzucaj te dmeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 matolem jestes ty. widac wh i koniec. zamykam temat. ssow bylo 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 agatka to 6 czy 8 ogarnij się poza tym psycho przykro mi jesteś lama jakich mało nie wiem czy nawet ja nie kręciłem ci demka... jak mam to wrzuce:) odpalasz dopuki jakiś admin się nie pojawi... wyjazd z serwera permanentnie jak dla mnie a to czarne to pewnie ci mucha na monitor usiadla i ss ją przejął co?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Proszę bardzo może coś ciekawego będzie:) www.megaupload.com/?d=V2X12AFE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 a kto otworzyl tmt Moze sie nie zamknal.. Napewno nie 3. Zreszta wyskakuje blad w robieniu ssow. Raca juz wie o wszystkim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts