habalasz Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Witam , chciałbym dać taką uwagę od siebie , gram czasami na serwerze i do tej pory nie widzialem ani jednego admina , a co odpalonych gosci biega to masakra .Biegają takie aimowe chłopaki i jak tu grać ?? Hmm , zróbcie jakąś rekrutacje , bo bieda , przez to tracicie graczy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Brak adminow mowisz? Moze lepiej bd jak podasz swoj nick w grze, bo nie wydaje mi sie, zebym cie widzial (prawdopodobnie jestes nowy i trafiles na taki okres). Admini wchodza jak moga i nie masz na to wplywu Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 mógłbyś jeszcze powiedzieć czy miałeś styczność z takim modem? przy małym skillu własnym i zerowym doświadczeniu każdej postaci będziesz dostawał baty i oto jak się domyślam ten cały aim:D pewnie trafiłeś na graczy takich jak dobre palenie gałgan czy sam paj? i lali cie jak trzeba bez mydła:D poza tym też cię nie widziałem na serwerze... więc nie znasz graczy z serwera a jak ich nie znasz to jak możesz mówić w jaki sposób serwer traci graczy... moim zdaniem serwer wymiata tylko brakuje graczy którzy pomogliby utrzymać dobry poziom od administracji możesz się odwalić z łaski swojej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 a o mnie to nie wspomniesz ;> Przeciez mam pierwszy rank Pfff... Ja go lalam, bo kojaze ten nick - habalash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 1 rank ? Poczekaj jeszcze troszke Zobacz jak ja od dosc krotkiego czasu gram a jak tak dalej pojdzie, to cie jeszcze przegonie - zobaczysz!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 pff, juz tak mowisz od 2 miesiecy :-) Ale moze wkoncu sie uda, w pracy teraz siedze to nie gram tyle ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Ja bym był za szybką rekrutacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Spamujcie sobie dalej... REKRUTACJA WSKAZANA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Rekrutacja mmmm.... Chyba czas złożyć swoją kandydaturę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Droga Agatko Zartuje sobie .. Ciebie nie da sie dogonic - jestes tak dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 }:-> Hahaha. Co my z galganem zrobimy ?? Wiem Paj , nigdy nie moge Cie zabic:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Co chcecie ze mną zrobić ;D ? Mam się bać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Robi się spam więc zamykam ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts