GALGAAANwOw Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Nick: GALGAAANwOw~` Data i godzina zdarzenia: 19.20 dnia 2/01/12r. Mapa: de_inferno Admin: Raca SteamID: 'STEAM_0:1:18948963' IP: '82.160.207.22 SS'y: [link do paczki] http://speedy.sh/sAEeY/ss.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Wrzuc na imageshack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 "3 dni" się wrzucało ... ALE w końcu są! Wrzuciłem na speedysh. bo jest szybciej. Proszę: http://imageshack.us/g/696/deinferno0005sy.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Ładne modele, sam robiłeś? Inne modele są zakazane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 zmieniasz modele i wrzucasz ss ze zmienionymi na oryginalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 (edited) Kur** Wiedziałem, że ktoś się do tego przyczepi. W regulaminie serwera nie ma nawet maluteńkiej wzmianki na temat zmienionych modeli itp. Przecież nie czituję. Wh nie mam ... Halo! Czyli dostanę te UB ale mam zmienić modele tak >??< Edited January 2, 2012 by Raca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 zmieniasz modele i wrzucasz ss ze zmienionymi na oryginalne. Chyba ci paczek napisał, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 Dobra modele zmienione ale dalej nie moge wejsc na serwer. Ssy mam zrobić sam czy ktoś mi cyknie? Jak mam zrobić sam to w jaki sposób zeby było OK ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Wchodzisz na jakikolwiek serwer wpisujesz /thetime zebysmy zobaczyli date i robisz fotki innym playerom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 http://imageshack.us/g/6/deinferno0017l.png/ Sze bardzo :** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 A teraz tak szczerze, powiedz mi jak to jest możliwe, że na 6 różnych screenach jest godzina 21:49:19? 6 ss w sekundę to szybko .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Ni chu chu .. Osobiscie uwazam, ze te modele sa tylko na pic, zeby nie bylo czegos widac. Poza tym robione w jakims programie Jak dla mnie zenada ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 (edited) O kużwa ale żeś dowalił jak to możliwe! Tak to możliwe że zmieniałem sobie pomiędzy graczami jak byłem na spec... l0l2 !!! A teraz tak szczerze, powiedz mi jak to jest możliwe, że na 6 różnych screenach jest godzina 21:49:19? 6 ss w sekundę to szybko .. sory zle przeczytałem. tak to możliwe ze wpisałem THETIME raz, i zmieniałem miedzy graczami. Ni chu chu .. Osobiscie uwazam, ze te modele sa tylko na pic, zeby nie bylo czegos widac. Poza tym robione w jakims programie Jak dla mnie zenada ^^ Oj Paju, paju. "Żeby nie było czegoś widać" ? A niby co ma być widać ? CO ZA DEBIL ( nie obrażając nikogo, bo niektórzy tak robią), wydawał by kase na steam a potem na*****zielał na czitach żeby dostac bana na VAC? banid.pl ---> sprawdz moje id. Edited January 2, 2012 by Raca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Dobra, ub. Zamykam. PS. Ostatni raz sklejam twoje posty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts